1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xbox360 na laptopie acer 5739

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez podobnoja, Styczeń 3, 2012.

  1. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Witam chciałbym sobie kupić:

    USB Probe v3+PRO DELUX Przerób Sam XBOX'a HIT!!! (2029578455) - Aukcje internetowe Allegro

    I zastanawiam się czy będzie wszystko chodziło... Wiem, że musze sprawdzić jaki mam kontroler??

    [​IMG]

    Będzie obsługiwany?? Mogę smiało przerabiać na laptopie??

    Posiadam laptopa:
    Acer Aspire 5739


    Dzieki za odpowiedz
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dovydas

    Dovydas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    potrzebujesz raczej kompa stacjonarnego, potrzebny jest SATA a ty masz ATA :p
     
  4. kuzi1987

    kuzi1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2008
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, ale na liście znajduje się '...Serial ATA...', a przecież skrótem jest SATA
    też wnikam bo na moim dellu vostro 3700 mam podobnie, tylko więcej
     
  5. podobnoja

    podobnoja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Poznań
    Mam wejście e-sata, czytałem już o przejściówkach e-sata na sata (ale pytanie czy wtedy będzie działać), bo jak mam zainwestować około 100 i potem ma nie działać i mam prosić kolegę, żeby mi przerobił to idź pan w... :p

    Niby są jakieś filmiki jak przerabiają na laptopach...
     
  6. edward24

    edward24 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nikt nie powie na 100% że pójdzie. Kontroler masz ICH9 Intela, wiec powinien być ok. Co do eSATA, to wystarczy kupić kabel za 10 zł eSATA-SATA.
    Możesz mieć jedynie problemy z trybem AHCI, który trzeba zmienić na IDE w biosie. Warto kupić ten kabelek za ok 10zł i próbować.

    EDIT:/
    Właśnie wczoraj wyciągnąłem klucz (PMT HACK) ze swojego Liteona przy pomocy laptopa Lenovo y550 (Kontroler ICH9 Intel - taki sam jak masz w swoim lapku) i wrzuciłem LT 3.0, używałem kabla eSATA-SATA i zasilałem napęd z xboxa. Da się? Da :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum