1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Bartek321, Marzec 16, 2012.

  1. Bartek321

    Bartek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie dot. przeróbki xbox360. Moja konsola jest z 17 października 2011. I teraz jest takie pytanie czy poczekać na lt+3.0 czy RGH. Czy RGH będzie działać na mojej konsoli?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Zależy od płyty głównej w konsoli.
    Trinity - można zrobić RGH
    Corona - nie można zrobić RGH
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    To zależy od Ciebie, co tobie bardziej pasuje, jak dla mnie to jest tak:
    Chcesz grać na XBL - LT
    Nie obchodzi Cię gra live - RGH
    Więc sobie wybierz, rgh też jest wygodne że nie trzeba zmieniać płyt tylko wszystko masz z dysku.
    Tutaj sobie możesz sprawdzić czy przerobisz na RGH twoją konsole:
    http://img710.imageshack.us/img710/3785/trinitynew.jpg
    Ściągasz tą kratke u góry konsoli, świecisz sobie i patrzysz jak jest chip hana to znaczy że jest podatna na RGH, jeśli nie ma chipa hana to narazie nie idzie przerobić.
     
  5. Bartek321

    Bartek321 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2012
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy by coś dało jak bym wymienił napęd w konsoli??
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Nie można wymieniać napędów w konsolach slim.

    Wysłane z mojego LGP920 za pomocą Tapatalk
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Jak masz tego nowego Liteona to i tak nic nie zrobisz bo klucza chyba z niego nie sczytasz, jak się myle to poprawcie.
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Dokładnie, sprawdź jaką masz płytę główną.
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Płytę główną sprawdzasz tak:
    Patrzysz z tyłu na naklejke i jak jest:
    10.83 A - Trinity
    9.86 A - Corona
    Są też Trinity z aperażem 9.86, więc najpewniejszym sposobem jest sprawdzenie czy jest chip hana:
    http://img710.imageshack.us/img710/3785/trinitynew.jpg
     
Wczytywanie...

Poleć forum