1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xboxa liteon z ixtreme 1.5 na 1.6

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez KamileQ, Marzec 14, 2010.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Mam pytanko. Mam ixtreme 1.5 napęd liteon v1. Chcialem przerobić na 1.6. Nie mam klucza napędu. Mam wypięty napęd. Co mam kupić i ściągnąć żeby bez większych problemów go sflashować? Wiem że trzeba kontroler sata i dosflashera. Można prosić linki z downloadem i jakiś filmik? Ps. data produkcji konsoli 2008.07.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

  4. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
  5. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No dzięki za filmiki ale potrzebuje co kupić i ceny mniej więcej żeby najtaniej wyszło.
     
  6. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Może nic nie potrzebujesz jeżeli masz kontroler SATA w swoim PC. Sprawdź najpierw to a potem będziemy się martwić dalej. Na pewno potrzebujesz JungleFlasher do wyciągnięcia klucza http://www.megaupload.com/?d=HZQKJDQ0
     
  7. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    jungle flashera juz mam. Czyli wystarczy mi ten kontroler?
     
  8. Dlugin2

    Dlugin2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    359
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wexford ( Irlandia)
    Tak. Jeżeli chcesz przerabiać to lepiej na 1.61 NS. Zerknij jeszcze tutaj , tak jest łatwiej http://xboxforum.pl/dla-swiezakow-f79/upgrade-z-1-51-do-lt-40966.html
     
Wczytywanie...

Poleć forum