1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xbox'a Premium 60GB

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez j0ker, Marzec 25, 2012.

  1. j0ker

    j0ker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Witam!
    Chciałbym przerobić swoja konsole tylko nie wiem gdzie na jaki dash (prosiłbym żeby podałby mi ktoś aukcje z allegro)
    I mam kilka pytań:
    -Czy będą działały wszystkie gry?
    -Skąd je pobierać?
    -Jak nagrywać?
    Proszę o pomoc!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. j0ker

    j0ker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    Dziękuje.
    A jak sprawdzić jaki mam napęd ?
    To kosztuje 50zł ?
     
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. j0ker

    j0ker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
  7. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    benq sam możesz sflashować tak naprawde,jak masz spoorfa inny napęd niż fabryczny w tej konsoli nie zadziała xgd3 nowe gry i nie da się tego obejść tylko przez kupno orginalnego napędu
     
  8. j0ker

    j0ker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Legnica
    hmm a skąd mam wiedzieć czy to Benq czy Philips ? i jak samemu sflashować ?
     
  9. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Sprawdzisz jaki masz napęd po kolorach kabli, zgodnie z tutorialem .pdf: http://www.mediafire.com/?8twd0czjovmo8m7

    http://xboxforum.pl/artykuly-206/flash-samsung-benq-jungleflasher-8932/

    http://xboxforum.pl/artykuly-206/%5...-odczyt-klucza-z-wszystkich-liteon%D3w-89475/
    http://xboxforum.pl/artykuly-206/[t...leflasher-najlepszy-artykul-edycja-2-a-98709/
     
Wczytywanie...

Poleć forum