1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xbox'a przy pomocy ck3 probe.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Aviox, Wrzesień 3, 2010.

  1. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Czy do przeróbki xbox'a wystarczy tylko ck3 probe v2, czy potrzebuje również connectivity kit ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
  4. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a napisałeś jaki masz napęd ? chyba nie ...
    do różnych napedów są różne sprzęty potrzebne lub nie
    wg. mnie nic nie potrzeba z tych "wynalazków"
    schemat speara jest na forum a, zasilanie można wziąść z xboxa i wszycho w temacie :)
    + wiedza oczywiście :D
     
  5. Aviox

    Aviox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 19, 2010
    Posty:
    184
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdańsk
    Chodzilo mi o zarówno v1 jak i v3 - kwestia jak podłączyć te ck3. Ja przerobilem juz swoj napęd przy uzyciu connectivity kit. Zastanawiam sie tylko czy to potrzebny "bajer".

    Jak sobie wyobrażam podłączenie ck3 bez tego connectivity kit'a:

    1) SATA od napedu do PC
    2) zasilanie napędu DVD poprzez wlaczonie xbox'a
    3) Ten kabelek (6 pinowy) ze zdjecia ponizej pomiedzy plyta glowną xbox'a, a jego napędem DVD.

    [​IMG]

    Pytanie: Czy to umożliwi mi przeróbke napędu ? Chyba wystarczy, czyż nie ?
     
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    do v1 potrzebny jest spear czyli igła [podłączana do COM-a]
    do v3 dobra lutownica
    ten kabelek na zdjęciu tylko zasila napęd z ck3 - taki sam ma napęd w xboxie tylko czarne kabelki
    a to boczne wyprowadzenie jest do igły [spera]
     
  7. Revok

    Revok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kraków
    Odgrzeję temat.
    Czy ten kabelek od Probe http://games-box.pl/user/images/x360_pmtcable1.jpg mogę bezpiecznie podpiąć między płytą główną x360, a napędem, z którego chcę wyciągnąć klucz? Czy takie pominięcie urządzenia CK3 Pro (lub Lite) jest bezpieczne dla napędu?
     
Wczytywanie...

Poleć forum