1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez unun, Wrzesień 29, 2013.

  1. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Witam!
    Posiadam xboxa Premium
    Mam do Was pytanie, jeśli grałem na nim przez internet (na nieprzerobionym) i chciałbym przerobić go teraz (kabel od xboxa nie będzie już wtedy NIGDY podłączony), to czy nie dostanę bana?

    Krótko mówiąc.. grałem przez internet, teraz chce przerobić i już nie będę grał przez neta, czy dostanę bana? ;)

    Pozdrawiam i liczę na szybką odpowiedź

    PS. Jak już odpowiecie, że nie dostanę, to napiszcie jaką polecacie przeróbkę, napęd itp. głównie chodzi mi o to, żeby grać w GTA V itp ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zapytam jaka różnica dla ciebie czy będziesz miał bana czy też nie? Sam piszesz ze nie będziesz grał na xbox live. Nie wspominając ze z live można się normalnie łączyć na lt+

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  4. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Przepraszam za problemy :O
    Myślałem, że jak się dostanie bana, to nie będzie można grać w ogóle w żadną grę.
    Czyli podsumowując, ban jest tylko na XBL, tak?
    Ban uniemożliwia granie/ściąganie etc. na XBL?

    Pozdrawiam
     
  5. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    Tak
    tak :d
     
    1 osoba to lubi.
  6. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Dzięki!
    Mam jeszcze pytanie, jakie polecacie przeróbki, napędy itp?
    Jestem w tym zielony, nigdy nie przerabiałem mojego xboxa :D
    Chodzi mi głównie o te nowe gry ;)

    Pozdro!
     
  7. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    ja osobiście mam i polecam rgh
    wrzucam z pena lub dysku twardego przerobine gierki przez goda na dysk konsoli cena około 250 złotych
     
    1 osoba to lubi.
  8. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Cena 250zł czego?
    Tego goda, czy jak? I co to w ogóle jest god itp
    Sory, ale jestem zielony w tych sprawach ;P
     
  9. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    To cena przeróbki rgh, aczkolwiek mocno przesadzona.... Koszt rgh to 120-160zł.
    GOD to skrót od Game On Demand-gra na żądanie, god to format gier ,które chodzą pod rgh.

    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
    1 osoba to lubi.
  10. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Ok, dzięki wszystkim za odpowiedzi..

    Reasumując
    Ban na odłączonym kablu LAN nic nie robi
    Koszt przeróbki ~200zł (GTA V, i inne gierki będą śmigać na tym RGH?)
     
  11. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Tak
     
  12. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    ale przy rgh brak live :p

    Wysłane z Neo V
     
    1 osoba to lubi.
  13. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    XBL mnie nie interesuje, nie będę miał wpiętego LAN-a :)
    Oczywiście oryginalne, jak i te ściągnięte gierki z neta będą działały? :)
     
  14. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Wszystkie gry będą działały.
     
    1 osoba to lubi.
  15. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    Okej, mam jeszcze do Was jedno pytanie.
    Czy wkładając flashowany napęd, a później z powrotem wkładając oryginalny, nieflashowany napęd będę miał nieprzerabianego xboxa? Takiego jakiego mam teraz? Czy przerobienie xboxa jest już nieodwracalne?
     
  16. thomas2549

    thomas2549 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przy RGH nie ma znaczenia napęd, bo do konsoli lutowany jest specjalny chip, ale później można przywrócić konsole do stanu przed przeróbką.
     
  17. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
  18. xjojo

    xjojo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Lt można cofnąć wgrywając oryginalne oprogramowanie napędu
     
  19. unun

    unun Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    A skąd taki wezmę?
     
  20. xjojo

    xjojo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    32
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Napęd jest już w twojej konsoli...
    Xboxa sam nie przerobisz ponieważ nie masz narzędzi. Daj swoją konsolę do przeróbki, osoba która ci ją przerabia wydobędzie dla ciebie klucz napędu z twojej konsoli i potem będziesz mógł ją dalej sam przerabiać
     
  21. Matty.Fire

    Matty.Fire Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2013
    Posty:
    21
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Sosnowiec
    :D dokładnie zgadzam sie z toba ^^
     
Wczytywanie...

Poleć forum