1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Rembol, Listopad 14, 2010.

  1. Rembol

    Rembol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam problem, gdyż chciałem przerobić konsole w najbliższym czasie(elitke), ale podobno na obecnych flashach nie będzie można graćw najnowsze gry. Czy to jest prawda, czy ten problem występuje tylko przy wersjach slim?
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. 290292

    290292 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świecie
    pamiętaj że przeróbka =ban online. Najpierw zastanów sie czy nie będziesz kożystał z gry online.
     
  4. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    Można można grać w nowe gry, Fable III, CoD black Ops i inne chodzą mi na przeróbce Ixtreme LT, konsole też mam elit ;)
     
  5. AvePasy

    AvePasy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie bedzie Ci dzialalo Assassins Creed Brotherhood i gry po nim(najprawdopodobniej;p) Poczekaj na LT+
     
  6. Rooob3

    Rooob3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Opole
    Te całkiem nowe gry będą potrzebowały nowego desha.. co wiąże się z oflagowaniem konsoli a późniejszym zbanowaniem jej ;)...
    Tak jak kolega 2 posty wyżej pisze fable 3 i black ops chodzą owszem ale fable 3 flaguje już konsole jeśli masz update dasha..!
    Niedługo powinnien wyjść LT+, kwestia 1/2 tygodni ;)..(no może dłużej, strzelam :p.) Już jest beta w każdym bądź razie;).
     
  7. Wistam

    Wistam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A da radę zrobić update z LT na LT+ u siebie w domu? Bez wysyłania konsoli, płacenia.
     
  8. maclogan76

    maclogan76 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WSZĘDZIE
    Da radę . Poradnik masz na forum i w google .
     
Wczytywanie...

Poleć forum