1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka xbox'a

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez soul755, Czerwiec 26, 2011.

  1. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czy da się sprawdzi jaką wersję przeróbki sie posiada w xbox'sie 360 a jak nie to na wszystkich przeróbkach działają gry ??

    Staraj się pisać poprawnie po Polsku. // Touch!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    hmm podepnij napęd do kompa ;) btw na wszystkich działają, są jednak wyjatki czyli gry z ap 2.5 i musisz mieć do nich Lt + 1.9 czyli najnowszą, te gry to Assassin's Creed Brotherhood, Fable 3, NFS ten nowy i coś jescze tam ma ;)
     
  4. maczo1120

    maczo1120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 10, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Grudziądz
    Poprostu najlepiej zainstalują najnowszy LT i powinno Ci wszystko śmigać;) Nie popieram przerabiania.
     
  5. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie mam pojęcia jak wgrać tą najnowszą a jak mi chodzi ten assasin creed brotherhood to mam tą new czy jak ?
     
  6. xAmpeGx

    xAmpeGx Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dom Billa Gates'a
    tak chyba że nie podłączałeś do neta i jedziesz na lt + 1.1
     
  7. soul755

    soul755 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2011
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli te wszystkie new gry mi pójdą ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum