1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka xboxa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Aslos, Marzec 11, 2012.

  1. Aslos

    Aslos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    przez pewien czas (rok) nie używałem xboxa co za tym idzie mam nieaktualnego flasha ( lt 1.1 ) a teraz postanowiłem wrócić do grania i czytam o lt 3.0 nowym dashu itd czy ktoś mógłby mi powiedzieć co mam zrobić żeby działały wszystkie gry i drugie pytanie czy ktoś zna jakieś dobre miejsce do przeróbki w łodzi nie mam slima ? i jeszcze jedno czytając poradnik jak nagrywać gry xgd3 jest tam napisane że potrzebuję nagrywarki liteon ale czy to jest absolutnie niezbędne mam lg
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
  4. Wyindywidualizowany

    Wyindywidualizowany Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2011
    Posty:
    128
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sala Samobójców :D
    Tak zaktualizuj do najnowszego dasha, usunie ci przeróbkę i flas*** do 3.0. Jeżeli chcesz grać ,,bezpiecznie'' na live to ta nagrywarka jest wymagana - koszt jakieś 100 zł. W Łodzi nie mieszkam to nie odpowiem ;)
     
  5. brenas25

    brenas25 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    86
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Dublin, Ireland, Ireland,sercem POLAK
    przedewszytkim musisz zrobic aktualke do nowego dasha,a nastepnie lt3.0 o ile oczewiscie masz w planach grac w najnowsze tytuły.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    To nie jest niezbędne. iHAS jest niezbędny wtedy, gdy masz napęd Hitachi do nagrywanie gier XGD3. Nagranie kopii 1:1 umożliwia instalację gry XGD3 na dysku przy Dash'u wyższym od 13604.
     
  7. Aslos

    Aslos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzięki za pomoc i jeszcze jaki dash jest najnowszy i czy może szykuje się jakiś nowy dash bądź nowy lt w niedalekiej przyszłości ?
     
  8. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    2.0.14719.0, co do nowych aktualizacji nie wiadomo bo ms nie zapowiada
     
Wczytywanie...

Poleć forum