1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka Xtreme

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krygo, Listopad 24, 2009.

  1. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Witam! Czy każdą konsolę, z każdym napędem da się przerobić Xtreme?? (Nie chodzi mi o Iextreme tylko Xtreme)??

    Czy napęd który jest w najnowszych xboxach da się przerobić na xtreme?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie tylko benq samsung i hitachi
    liteoan sie nie da (bo nie ma takiego softu)
    sam sie nad tym zastanawiam, zoabczymy co chlpaki wymyska z ix lite.
    jak nie bedzie czytał wszytskich wave i nadal beda banowac to wgrywam ixtreme 1.41 for benq non stelach. i mam spokój :)
     
  4. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl

    Gry z jakich fal czyta iextreme 1.6??
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Do 3 fali chyba. A już się 5 zaczęła. :p
     
  6. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl
    Piąta?? Jakaś przeróbka to otwiera?? Czy jeżeli mam grę Wave5 to paczuję ją do wave3 i normalnie odpalam??
     
  7. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Każdy Xtreme - nie iXtreme. Musisz patchować do wave3 i będzie śmigać.
     
  8. krygo

    krygo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Przemysl



    Aha. Czyli jeżeli przerobię na 1.6 to później paczuję grę na wave3 i śmiga... albo używam activate iso i nie musze paczowac??
     
  9. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
  10. urban21

    urban21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kędzierzyn-koźle
    mam pytanie może ktoś wie kiedy wyjdzie iextreme 1.7?
     
  11. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Nie będzie 1.7 tylko najnowszy to będzie teraz iXtreme lite.
     
  12. urban21

    urban21 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    kędzierzyn-koźle
    a wiesz może kiedy? i czy na liteona?
     
  13. piksol

    piksol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasto biznesu
    Jak będzie to będzie no i oczywiście że na litka
     
  14. dariusz666

    dariusz666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Team Jungle na Twitterze napisał dziś:

    LT is complete, more testing!
     
  15. Unn@med

    Unn@med Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 5, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Radgoszcz
    mam pytanie do forumowiczow, mianowicie czy ktos zna albo wie u kogo albo w jakim miejscu w Tarnowie mozna przerobic konsole, bo do nie dawna byl taki serwis ale juz go nie ma, naped liteon, bardzo prosze o pomoc :) z gory dziekuje:)
     
  16. irokez85

    irokez85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam tez pytanie. Jako ze kupilem pare dni temu konsole Jasper Elite z datą produkcji 2009-05-14 i napędem lite-on i nie zamierzam w ogóle grać przez live to czy istnieje opcja odpalania gier bez tej płytki (active iso). Pytam ponieważ to jest troche zabawy z przekładaniem tych płytek a grać online i tak nie będę.

    Rozumiem ze wcześniejszych wypowiedzi, że musze mieć ixtreme 1.6 wgrany i patchowac gry z wave 4 na wave 3 jezeli nie chce używać activeiso? A co z wave 5 (left for dead 2), też można je patchować na wave 3?

    Na xtreme lt czekam do końca tego tygodnia ale z tego co widzę to chłopaki ze sceny ładnie się pożarli (Iriez z c4e i team jungle), wiec nie wiadomo kiedy wyjdzie i czy nie bedzie płatny. Wiec jak się wkurze to chciałbym cos wgrać, czy nie ma innej opcji dla lite-on'a niz ixtreme 1.6??? Chodzi mi tylko o odpalanie każdej gry bez stealth patchy itd., gra tylko offline. Byłbym wdzięczny za radę :)
     
  17. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  18. irokez85

    irokez85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    krisr77 dziękuję za szybką odpowiedź, rozmawiałem przed chwilką z osobą która zajmuje się falshowanie i polecała mi do gry offline xtreme 1.51 na liteon'a, co tym sądzicie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum