1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka z ixtreme 1.6 na lt+

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez KamileQ, Marzec 23, 2011.

  1. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Witam
    Mam ixtreme 1.6 Dash 9199 bez Bana. Z tego co wyczytałem żeby zgrać klucz i przerobić xboxa wystarczy podpiąć pod SATA. Wczoraj przerobiłem dysk wiec kontroler sata mam ok. Czy jak podłącze pod sata napęd i zczytam klucz to bez problemu wgram lt+?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  4. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A mógłbyś podać jakąś prostą instrukcje co mam ściągnąć itp?
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    A trzeba robić ten trick z igłami i tym portem COM?
     
  7. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja tez mam podbne pytanko, mam iextreme 1.6 jak kolega wyzej ale mam nowego dasha tego z kinect ready czy takze moge zgrac klucz?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kondorro - żadna różnica tylko że jeśli grałeś w gry z ap25 (NFS HP itp) Masz flage = ban. Jeśli nie trzeba robić z igłami do robię dziś flash :)
     
  9. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No to do roboty. A mogę robić Jungleflasherem? Czy lepiej dosflashem?
     
  11. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Ja sczytuje klucz w JF, a wgrywam w dosflashu. Zalezy jak kto woli
     
  12. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Mam Liteona 74850c To jest v2 czy v3?
     
  13. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie gralem w gry z AP2.5 wiec luz:)
    KamileQ wyslalem Ci PW odpisz prosze.
    Ah i powiedz mi pls jaka masz date produkcji konsoli.
     
  14. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    warning serial data is bad

    co teraz?
     
  15. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    To jest Litek v1 :)

    Jak klucz zczytujesz?
     
  16. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  17. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok , mi sie udalo LT+ 1.1 wgrany , wielkie dzieki za pomoc!
     
  18. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    No dobra klucz zgrałem. Ale po wgraniu lt przy każdej grze nawet oryginalnej pisze odtwórz dvd. Co zrobiłem źle?
     
  19. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Już wszystko działa - opealel dzięki jesteś zaje**** gość :)
     
  20. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wiem wiem hehe....wszystkie kobiety mi to mowią hehe
     
  21. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    opeael - hehe. Dobra temat można zamknąć. (ps. teraz z pamięci przerabiam xboxy) :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum