1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka z LT 2.0 na 3.0 warto ?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Mathew007, Maj 15, 2012.

  1. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Proszę o odpowiedź czy warto przerobić na 3.0... bo na lt 2.0 nowsze gry typu max payne 3,prototype 2 wywala komunikat ze plyta nie obslugiwana itp, (oczywiście nagrywałem jak w tutorialu gierki pod lt 2.0 dograwałem topologie.) nie mam nagrywarki iHas. starsze gierki działaja.
    i czy jak wgram lt 3.0 czy któraś z tych gier nie bedzie działała i bede musiał nagrywać na nowo ?...
    (fable 2
    fable 3
    dantes inferno
    kane & lynch 2
    Army of Two 1
    Army of Two 40day
    Fifa 10,11
    Dragon Ball burst limit,raging blast,raging blast 2,ultimate tenkaichi
    tekken 6
    red dead redemption
    nba2k12
    xbox360 triple pack
    fifa street
    l.a. noire
    spider man edge of time)


    prosze o odpowiedz :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Wszystkie gry z listy są grami w formacie xgd2 więc będą działać na LT+ 3.0
     
  4. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aha no to miło :) to chyba zaraz przerobie :p na lt 3.0 tez moge mieć problemy z prototype 2 i max payne 3? bo jak wgralem topologie pod lt 2.0 to wywala mi blad nierozpoznana płyta.. nie mozna odczytac plyty, 1.wyczysc plyte miekka sciereczka itp ; /
     
  5. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nagraj je jeszcze raz pat****ąc na LT+ 3.0 i nie będzie problemu z odtworzeniem na LT+ 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  6. Mathew007

    Mathew007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wszystko śmiga jak należy :)
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3222
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jesteś użytkownikiem nie zakładaj tematów w dziale dla świeżaków.
     
Wczytywanie...

Poleć forum