1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka z LT na LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez RudolFo, Listopad 25, 2010.

  1. RudolFo

    RudolFo Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    O.Ś
    Witam.
    Chciałem samemu zrobić update z Lt na Lt+. Przy poprzednim przerabianiu dostałem jakiś key.txt i nic więcej (domyślam się, że w nim jest zapisany klucz napędu). I w związku z tym mam pytanie.
    Czy teraz przy przerabianiu wystarczy, że przez dosflasha wgram to Lt+, czy muszę wpierw je "przerobić" w jungleflasher ze swoim kluczem tak jak tam pisze: http://xboxforum.pl/firmware-napedow-f160/flash-lite-jungleflasher-dosflash-9472.html .
    I jak to jest z tym kluczem bo w poradniku jest on w pliku .bin a ja mam go normalnie w notatniku spisanego, czy potrzebuje te pozostałe pliki czy ten key co mam wystarczy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    musisz wkleić w lt+ swój klucz.
    jak masz spisany na kartce czy w plik txt to robisz manual spoof w JF w zakladce firmtool 32

    /po kliknięciu manual spoof wyskoczy okienko tam wpisujesz swój klucz zamiast tych cyferek.
     
  4. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    A jak dalej wyglada to z tacka i tym wlaczaniem i wylaczaniem? Mam gotowe dostosowane FW juz i teraz jak dalej?
     
  5. clumzy

    clumzy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2010
    Posty:
    199
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Cosmo Canyon
    nie wiem jaki masz rodzaj napędu,wgrywaj według tutka jbc to pisz.
     
  6. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Naped to liteon v1 no to ide rozkrecic konsole i ide probowac tylko niewiem czy pod dosflashem czy jungleflasherem hmm
     
  7. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Hmm udac sie chyba udalo konsoli nie uwalilem nic sie niebawilem z zadnymi kabelkami poza sata i tyle. Niby wszystko oki tylko teraz niewiem jak sprawdzic czy ten fw jest ;p
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zobacz czy ci gry wypalane pod LT działają
     
  9. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Ten black ops pl by shopasqad odpalil mi sie tylko jeszcze nie aktualizowalem dasha do najnowszego
     
  10. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ViRuEL: masz dummy.bin? jesteś pewny że to od tego napędu? więc nie martw się tacką walnij odrazu erase w zakładce mtk flash. A ja nie zadziała half open i erase nie musisz sie przedstawiać (intro):)
     
  11. ViRuE

    ViRuE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jestem pewny bo sam wyciagalem klucz z tego napedu :p i caly czas mam je na dysku i tak dalej juz po sprawie mam black opsa i dziala z tym ssv1 mialem nagrac dzisiaj nfs`a i cod`a na nowo i mysle o graniu troche w live ;p
     
Wczytywanie...

Poleć forum