1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka z lt2.0 na lt3.0 - gdzie poradnik?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez marcoss18, Październik 25, 2013.

  1. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witam. Szukalem na forum i nie znalazlem.. potrzebuje poradnika jak przerobic naped z lt2.0 do lt3.0. To chyba jedyne wyjscie po tym jak zlapalem cicha aktualizacje i gta nie dziala.. nikt nie chce pomoc, wiec sprobuje przerobic na 3.0
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ten ostatni, lite-on ;)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziekoweczka wielka. Cienko napisane to o wyciaganiu klucza, ale bede probowal. Nie ma np napisanego nic, na temat podlaczenia napedu do kompa. Trzeba miec jakies urzadzenie czy jak ? Mogloby byc wiecej szczegolow.
    Ale Tobie dziekuje bardzo ;)
     
  7. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Co cienko napisane ? Czytałeś w ogóle ten tutorial ? Masz napisane, że potrzebne jest probe aby wyciągnąć klucz, nawet masz schemat jak zrobić samoróbkę z kabla od zasilania napędu.
     
  8. marcoss18

    marcoss18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    104
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    kurde.. programowanie bym ogarnal, ale tego probe raczej nie.. to moze ktos tutaj mi powie, czy jest sposob zagrania w gre xdg3 po cichej aktualce? sposob z title upgdade nie dziala
     
  9. maxoff

    maxoff Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 18, 2010
    Posty:
    1283
    Polubienia:
    182
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Probe - przecież to proste do wykonania...
    Jeśli nie potrafisz daj ogłoszenie w dziale Kupię i pewnie znajdzie się ktoś co ma do odsprzedania lub za parę złociszy Ci to wykona...
     
  10. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Niech ktoś ci to przerobi - zapłacisz pewnie 30-50 zł i będziesz miał spokój.
     
Wczytywanie...

Poleć forum