1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka z LT2.0 na LT3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fiodor12, Styczeń 16, 2012.

  1. fiodor12

    fiodor12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich.

    Koledzy proszę was o wyjaśnienie bo mnie syn męczy zeby znowu przerobić mu xboxa 360 z lt 2.0 na lt 3.0 i moje pytanie jest nstępujące :

    - czy jak przerobię mu tą konsolę na lt30 czy te stare gry które ma wypalone na verbatimach będą chodziły na nowym sofcie , czy wszystkie do kosza bo cos takiego czytałem lecz do końca nie rozumiem tego , czy to sie tyczy tylko nowych gier?
    -czy z lt30 i jak będziemy mieli napęd litona 124 ihasa i płyty werbatimy czy spokojnie będzie mógł grać w internrecie ?

    Proszę was o konkretne odpowiedzi bo starałem sie czytać to forum i dużo jest takich określeń których nie bardzo rozumiem.:eek:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Gry z ap i xgd3 do kosza, co do grania na 3.0 pozwala na dzień dzisiejszy grać
     
  4. fiodor12

    fiodor12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 3, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeszcze jedno kiedy stosować ten nowy program abgx 1.0.6 mając lt2.0 czy jak będę miał lt 3.0
     
  5. fukz91

    fukz91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2011
    Posty:
    279
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice
  6. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam pytania:

    1. Mając zwykłą nagrywarkę i LT 3.0 na dysk zainstaluje gry inne niż xgd3 i ap25 ?
    2. Mając już zainstalowane LT 2.0, pozostaje mi jedynie flash napedu nie musze juz nic kombinować z jakims lutowaniem itp.
    3. Moja konsola jest z 25-05-2011, z tego co sprawdziłem jest to DG-16D4S. Możecie mi wysłać poradnik i nowe LT do niego, ponieważ nie chce zepsuc xboxa uzywajac złego poradnika.
    4. Gry inne niż xgd3 i ap25, które działały na lt 2.0 lecz przeszły przez abgx 1.0.5 będa działac na lt 3.0 ?

    Dzięki ! Pozdrawiam
     
  7. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    1. Żeby zainstalować gry muszą być wypalone Ihasem
    2. Tak napęd masz już odblokowany
    3. Poradniki masz na forum, dla każdego LT jest tak samo, LT też jest do pobrania
    4. Tak gry bez AP25 będą działać na LT+3.0
     
  8. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ja myślałem że tylko gry xgd3 i 2.5 nie będzie się dało zainstalować bez IHASA a te starsze tak. Jak narazie mam 13599 i LT 2.0 to wszystkie gry mi chodzą ale czy za niedługo nowe gry mogą potrzebować najnowszego dasha ?
     
  9. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Nie te starsze XGD2 będą działać i będą się instalować, tylko XGD3 i AP25 trzeba wypalić Ihasem żeby zainstalować. Jak narazie wszystko Ci będzie działać, ale niedługo gry będą wymagały najnowszego dasha więc aktualizacja będzie nieunikniona... Sorry za nieuwagę :)
     
  10. Cziken

    Cziken Banned

    Dołączył:
    Styczeń 7, 2012
    Posty:
    69
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ok, Dzięki wielkie za pomoc :D.
     
Wczytywanie...

Poleć forum