1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka zbanowana, pytanie o aktualizacje.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Riddler, Wrzesień 30, 2012.

  1. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam'
    Grałem na starym X'ie (Premium) w piraty bez przeszkód konsole przerobiłem u speca. Dopóki mój brat nie wpadł na pomysł :stupid: podłczenia konsoli do neta i aktualizowanie jej ale zdziwił sie kiedy "gry mu przestaly działac".
    Oczywiście pojawił sie komunikat "To play this disc..." przy piratach (orgi działają). Skoro mialem już przerobioną konsolę to mogę zaktualizować przeróbe w domowych warunkach? Jak?
    PS Chodzi mi po aktualizacje przeróbki np. do lt. 2.0 ponieważ jak uprzednio napisałem aktualizacja usunela przerobke.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    jeśli masz klucz napędu to przy minimalnych umiejętnościach przerobisz sobie napęd samemu, poszukaj tutoriala na forum.
    jeśli nie masz klucza to zanieś do speca ponownie i przerób L.T 3.0
     
  4. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kiedy "spec" ostatni raz przerabiał konsolę?

    Po twojej orientacji w temacie wnioskuję, że to było bardzo dawno.
    Nie grałeś pewnie w najnowsze gry?

    Udaj się do niego ponownie, wgraj LT3 i wszystkie gry znowu zaczną działać.
    Sent from my Lumia 710 using Board Express
     
  5. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    spec przerabiał w 2009
    Czyli muszę wyciągnąć klucz samemu i wgrać oprogramowanie przeróbki czy trzeba coś jeszcze zrobić?
     
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tylko tyle
     
  7. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. lucjan79

    lucjan79 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2012
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pmocy

    Witam.Potrzebuję pomocy. Zakupiłem synowi Kierownica Datel Power Racer 270 Wireless Racing Wheel ale po podłączeniu nie działa. Podobno jakieś sterowniki są potrzebne, ale nie wiem jakie. Czy ktoś wiem co należy zrobić??? Proszę o radę.
     
  9. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  10. PokerFacowaty

    PokerFacowaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2012
    Posty:
    408
    Polubienia:
    31
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Załóż nowy temat. Dlaczego myślałeś ze tu ci ktoś pomoże?
     
  11. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A da się flashować bez tego kabla probe?
     
  12. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Flashowac się da ale klucza już bez tego nie wyciągniesz co jest FUNDAMENTEM całego procesu.
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jesli masz klucz napędu to tak...jesli nie masz klucza to musisz zrobić pmt
     
  14. Riddler

    Riddler Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A dalibyście linka do stronki z schematem tego kabla ew. Tutorialem jak go zrobić?
    W internecie znalazłem dużo schematów i właściwie nie wiem który jest dobry.
     
Wczytywanie...

Poleć forum