1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gangelus, Marzec 20, 2013.

  1. Gangelus

    Gangelus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kiedy wyszła najnowsza przeróbka? Ostatnio przerabiałem w grudniu. A dziś chciałem zagrać w Naruto z 8 marca i lipa, nie działa. I nie wiem, czy to wina płyty, czy może wyszła nowa przeróbka od grudnia?
    Jakby, co to po włożeniu gry wyskakuje "Otwórz napęd".
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przeróbka?

    Jak przerabiałeś w grudniu, to masz lt3.0, nowszego narazie nie ma
    Gra sie pewnie zle nagrała albo obraz lipny

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  4. Gangelus

    Gangelus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn. taki AC III lub DB Budokai 3 HD Collection czy Dishonored mi działają. A w tym Naruciaku, jak się załaduje ten ekran główny i chce włączyć gre to jest tylko "Otwórz napęd".
     
  5. bartexin

    bartexin Banned

    Dołączył:
    Marzec 20, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Musisz czekać na nowe LT
     
  6. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Odp: Przeróbka?

    Jakie nowe lt??
    Wypal jeszcze raz gierke, jak nie to ściągnij inną wstawkę ;-)

    Wysłane z mojego ST27i za pomocą Tapatalk
     
  7. mrowa110

    mrowa110 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2011
    Posty:
    487
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zastanawia mnie jaką nagrywarką nagrałes co słyszałem że na zwykłej są problemy
     
  8. Gangelus

    Gangelus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niestety nie rozwieje Twych wątpliwości, bo nie ja nagrywam, a kupuje nagrane...
     
  9. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak ktos ma dysk pena po instacji z mp 3fix smiga
     
Wczytywanie...

Poleć forum