1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez swiezak, Maj 3, 2013.

  1. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam,chciałbym samemu przerobić konsole Xbox 360,poniewaz nie ma nikogo w mojej okolicy kto przerabia a nie ufam wysyłkowo.
    Posiadam x360 elite fat z 2009 roku,napęd benq . Chciałbym ją przerobić na dowolne LT.Czy jest jakiś domowy poradnik? i co mi będzie potrzebne?
    (prosze zebyscie nie pisali czegos w stylu " oddaj to komus zeby ci przerobił bo coś zepsujesz" ) z góry dziękuje i pozdrawiam :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1 osoba to lubi.
  4. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak ,masz racje mam napęd liteon.
     
  5. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    1 osoba to lubi.
  6. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ta konsola nigdy nie była przerabiana,takze nie wiem o co chodzi z tym kluczem,mógłbys mi wytłumaczyć :)
    ps.spytałem przed chwilą brata i mówi ,że na 100% mam napęd benq,czy jest jakis sposob na sprawdzenie napędu?
     
  7. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Według tej strony ( patrzcie na obrazek z tackami) ## XBOX 360 FAQ ## - Forum PCLab.pl mam ten ostatni napęd ,jednakże jest tam napisane Benq (lITEON-philips ) VAD 6038 . wiec jaki mam naped benq czy liteon? czy znalazł by sie ktos kto pomóglby mi przerobic konsole ,kontaktujac sie przez gg?
     
  8. kamilos ms

    kamilos ms Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2012
    Posty:
    273
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kraśnik
    Otwórz napęd i zabacz
    [​IMG]
     
  9. swiezak

    swiezak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2011
    Posty:
    137
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No ja mam ten ostatni po prawej. Tylko jest napisane Benq(liteon philips) to jaki to jest napęd?
     
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Sprawdź sobie po kolorze kabelków, już prościej się nie da :)

    [​IMG]
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12091
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz lite-on, nie masz zielnego pojęcia o tym, uszkodzisz tylko konsole. Zasilanie z mobo doprowadzi do uszkodzenia SB, lub upalenia napędu. Zakupienie sprzętu przekroczy przeróbkę w firmie... Masz problem, aby rozpoznać napęd...Lecz jak uwalisz odkupię za 50zł....
     
  12. fifi88

    fifi88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2011
    Posty:
    396
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Bielawa
    tak jak akir pisze, lepiej poszukaj kogos kto Ci to zrobi dobrze bo uwalisz naped i bedziesz mial koszty, bo dvd_key z plyty trzeba bedzie wyciagac i naped wymieniac. I chcac zaoszczedzic 50zl stracisz ponad 200 jak nie wiecej.
     
  13. robertus64

    robertus64 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 29, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jaki masz sprzet ktorym chcesz przerobic naped??
    zainwestujesz ponad 200 zl w lizarda lub usbpro??
     
  14. Diego962

    Diego962 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2010
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd chyba można przerobić bez żadnego sprzętu, ew. usb probe przy liteonach. USBPRO to chyba do robienia RGH a nie LT, prawda?
     
  15. YokaPL

    YokaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2012
    Posty:
    204
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zaufaj komus z forum kto sie na tym zna ja zaufałem i jestem zadowolony tylko jak juz masz wysylac to tym kto ma dobre opinie a nie temu kto ci na pw napsize z kilkoma postami :p i nie musisz wysylac calej konsoli wystarczy wyslac sam naped.
     
  16. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    USBPRO jest do napędów,
    np. NAND X do rgh
    Wyślij napęd lub poszukaj kogoś w swojej okolicy,swoją drogą zapraszam.

    Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
     
  17. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
Wczytywanie...

Poleć forum