1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez paysker, Listopad 12, 2009.

  1. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    czesc wszystkim
    mam pytanie, posiadam przeroboina konsole na 1.6 i chciałem zrobic zeby konsola znowu była jako orginał czy jest to mozliwe np po wymianie napedu??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jaki naped
    jak liteon to nie
     
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
  5. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    jesli nigdy nie laczyles sie z siecia to byc moze tak
     
  6. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    a czy jak mam 2 konsole i chce przełozyc z konsoli przerobionej dysk z danymi do drugiej konsoli nowej nieużywanej jeszcze to czy bede miał na niej wszystkie savy?? wydaje mi sie ze wszystkie dane powinny zostac i byc odczytane na nowej konsoli ale niewiem,czekam na odpowiedzi. Pozdrawiam
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale ze zbanowanej konsoli czy nie? Jak z niezbanowanej to jak najbardziej bez niczego możesz
     
  8. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    konsola jest niezbanowana po prostu chce kupic orginal przełozyc dyski i sprzedac przeróbke i miec spokuj bez zmartwien o bana a i tak mam prawie wszystkie gry orginalne.Dzieki za odpowiedz.
     
  9. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    a czy dysk odpina sie bez niczego niema zadnej plomby czy zabezpieczenia od zdiecia dysku z konsoli??
     
  10. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jak masz niezbanowaną to bez problemu możesz przełożyć. Dysk nie ma żadnego zabezpieczenia. Naciskasz taki przycisk na górze obudowy i dysk odpinasz i przekładasz...
     
  11. kubawojcik

    kubawojcik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Warszawa
    odpinasz bez problemu jednym przyciskiem :)
     
  12. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    oki dzieki za odpowiedzi
     
  13. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    jeszcze jedno pytanko a czy moj profil bedzie tak samo czy bede musiał go przywrócić
     
  14. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będzie wszystko tak jak było... tak jakbyś przeniósł dysk z komputera
     
Wczytywanie...

Poleć forum