1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Visann, Maj 9, 2010.

  1. Visann

    Visann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam pytanie czy da się usunąć przeróbkę tak aby nasz xbox był jak oryginalny? Chodzi mi o coś takiego żeby co jakiś czas osunąć przeróbkę aby wejść na XBL pobrać patche do gier zuptadować soft itd.

    Jeśli taki temat już był proszę tylko o link bo nie moglem znaleźć i temat do kosza.

    Lub jeśli jest taka możliwość posiadanie 2 napędów przerobionego i oryginalnego.

    Pozdrawiam Piotr.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lizok93

    lizok93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bojszowy
    nie da sie.
     
  4. voltan91

    voltan91 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 15, 2009
    Posty:
    1773
    Polubienia:
    104
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bytom
    J/W
    Nie tylko Ty byś chciał coś takiego.
    Jest coś podobnego do org flash'y, ale wgranie tego nie daje pewności
     
  5. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    oczywiscie ze mozna wgrac oryginalny soft oraz posiadac 2 napedy. Nie ma w tym nic trudnego. Oryginalny soft wgrywa sie tak samo jak flash.
     
  6. Visann

    Visann Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli jeżeli będę posiadał 2 napędy i ten oryginalny będę montował wtedy kiedy będę używał XBL to bana nie będzie? ;>
     
  7. zeetu

    zeetu Banned

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    bana możesz też dostać za gry przed premierą więc 100% pewnosci nigdy nie ma i nikt Ci takowej nie da :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum