1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka !

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matiXxX, Listopad 14, 2010.

  1. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    elo ;d jakiego ixtreme wgrac ? 1.6 czy 1.5 ? a podobna jest taki ze wchodza wszystkie tz. 1.5 i 1.6 ? co najlepsze doradzcie ?
     
    1 osoba to lubi.
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. speeder114

    speeder114 Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Proszowice
    Żadnego. NIE PRZERABIAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!
     
  4. speeder114

    speeder114 Banned

    Dołączył:
    Maj 20, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Proszowice
    Mam pytanie.
    Po co chcesz przerobić konsolę ?





    A jak już to 1.5.
     
  5. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bo nie pracuje i nie stac mnie na gry po 180 zl ;/
     
  6. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jeśli masz wybierać z tych dwóch to Ixtreme 1.6 ponieważ do grania w najnowsze gry będziesz potrzebował tylko Activate.iso, które sobie nagrasz na płytkę:)
     
  7. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja na twoim miejscu bym czekał na LT+ lub wgrywał LT 1.1 i grał bez parchowania itp.
     
  8. PremiumPRO

    PremiumPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 22, 2010
    Posty:
    665
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    16

    Lepiej już 1.6. Jest nowsze i lepsze. Ale na Twoim miejscu wybrałbym LT. Albo poczekać na LT+. Nie przerabiam, nie kradnę.
     
  9. matiXxX

    matiXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    To znaczy ze te LT to ze kazda gra na to wejdzie z 1.5 i 1.6 ?
     
  10. Lolek17

    Lolek17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krosno
  11. tunio55

    tunio55 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Barlinek
    Te nowe gry z zabezpieczeniem ap25 chodzą na jtag ?
     
  12. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie wiem , czy chodzą na Jtag.Ja na twoim miejscu bym poczekał na ten LT+ , i w tym momęncie nie przepłacał bym 2 razy za flash;].Niestety ja taki błąd popełniłem , ale za to już gram od miesiąca , a nie musze czekać na LT+]

    Pozdro.;)
     
  13. Qdlaty

    Qdlaty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zdecydowanie 1.6 a nawet jak wgrasz 1.5 to tez nic straconego jest przecież waves patcher
     
  14. szelka_512

    szelka_512 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No tak masz rację , że jest wave patcher , ale po co ma się w to bawić , jak na LT nie trzeba patchować.A zresztą , jak gdzieś ten ziomek będzie przerabiał , to mu powiedzą , że np LT jest najlepszy jak narazie , nie trzeba patchować gierek itp.
     
  15. AlCapone1

    AlCapone1 Banned

    Dołączył:
    Listopad 15, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    poczytaj o AP2.5 i będziesz wiedzial ocb
     
  16. darec1

    darec1 Banned

    Dołączył:
    Marzec 31, 2009
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rowne dobrze Microsoft za miesiac moze wyposcic jakies nowe AP
    Takze wstrzymajcie sie ....
     
Wczytywanie...

Poleć forum