1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Baca, Listopad 20, 2010.

  1. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, mam iXtreme 1.6, konsola jasper z lutego 2009, napęd lite on v1. Jak wiemy od niedawna wychodzą gry z nowym zabezpieczeniem ap 25, do którym niezbedny jest LT+, i moje pytanie, czy jezeli nie mam żadnych przyrządów do flashowania, nigdy nic nie flashowałem, jednym słowem jestem w tym zielony, to zabierać sie za flashowanie, jak mi się nie uda to czy będe jakieś nieodwracalne skutki?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. piotrek10h

    piotrek10h Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Stary Sącz
    masz Ixtreme 1.6 to się nie baw w flashowanie tylko activate.iso do napędu i grasz w co chcesz
     
  4. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    No w najnowsze gry to nie pogra.
     
  5. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    Tyle to ja wiem, ale jak kolega wyżej mówi, nawet activate nie pomoże na to nowe zabezpieczenie.
     
  6. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
  7. patryk799

    patryk799 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam takie pytanko bo tez jestem zielony jesli chodzi o te tematy. Mam przerobiona konsole(chyba Lt1.1 ale pewien nie jestem, przerobiona w sierpniu tego roku), nie mam tego klucza a teraz bym chcial przerobic na Lt+, czytalem gdzies ze w takich przypadkach potrzeba ciac sciezki i tu mam pytanie: Czy jest to bezpieczne rozwiazanie ? Chodzi mi o to czy nie ma duzego ryzyka ze cos sie stanie z kosola?
     
  8. matsaw

    matsaw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 20, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Rzeszów
    ja mam konsole z kwietnia 2009 i też ixtreme 1.6 i gram we wszystkie nowe gry ... używam activate.iso

    działa ... zrobiłem tak sobie i kumplowi i wszystko jest cacy (poza tym że jemu oflagowało konsolę :p)
     
  9. Baca

    Baca Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    219
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Częstochowa
    No właśnie, ja może nie gram online ale wolę nie ryzykować flagi, jest jakiś sprawdzony sposób na którym działają gry i nie dostanę flagi?
     
Wczytywanie...

Poleć forum