1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez anchol, Grudzień 2, 2010.

  1. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema ponownie !
    Sory za juz 2-gi temat z braku ogaru, ale może chociaż zaglądniecie i ktoś wspomoże.
    Dobra przechodze do sedna...

    z 2 Dni temu rozkręciłem całego xboxa no i chcialem wgrać tego najnowszego fw LT+, ale jest jeden problem, ponieważ nie wiem do końca jak za to się zabrać. Konsola została już cała rozebrana, napęd wyjety... nieco czytałem juz i zrobiłem co należy czyli ; podpiąłem zasilacz z xboxa do napędu i kabel sata PC=XBOX. i tutaj kłania sie moje pytanie jak dalej się za to zabrać nie wiem zbytnio co mam dalej robić niby pliki i wszystko mam ale co oglądam na filmikach to niektórzy używają jeszcze złaczki MOLEX.

    Jakby ktoś chociaż podpowiedział nieco co dalej mam robic to dzieki wielkie ; )
    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    Jaki napęd warto podać info... pozatym jest dział z tutorialami odnośnie flashowania.
     
  4. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    no tak jest tylko tutaj jest maly problem z tym napędem, bo pisze po zprawdzeniu kabelków są "2 białe" a ostatnio otwieram konsole sprawdzam napęd i pisze na nim Philips & Lite-On
    (Model DG16D2S)
     
  5. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
    podłącz pod kompa do JF'a i będziesz wiedział co to za napęd. bo coś kombinowany jakiś jak inne kable i inna nalepka.. nie wiadomo czy ktoś obudowę podmieniał z jakiegoś powodu czy akurat kabelki sobie przeulutował.. :D bo takich speców też znam.. ;)
     
  6. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    aa no to chyba, że tak ;DD a mam jeszcze pytanie jak podłącze ten napęd do kompa i bd miał włączonego xbox'a to dostane bana ? bo xbox przerabiany juz byl w serwisie tylko starego ixtreme'a ma ; )?
     
  7. Gumis1985

    Gumis1985 Banned

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków, PL
  8. anchol

    anchol Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tia.. moj sprzet to Lite-On nawet w name podalo identyczny numer jak na nalepce
     
Wczytywanie...

Poleć forum