1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szuliKSG, Grudzień 20, 2010.

  1. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam konsoel z tej aukcji . czy pójda mi gry z AP 2.5? pisze że najnowszy ixtreme. napęd zbytnio nie wiem jaki ale jak zdjąłem ta przednia obudowę to w tej dziurce nie było kabli NOWY XBOX 360 ARCADE ODBLOKOWANY JASPER SKLE !!!!P (1328707215) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. maniak1994

    maniak1994 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Daleko stąd.
    Jeżeli najnowszy to LT+ , czyli pójdą ci na nim gry z AP2.5.
     
  4. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jeżeli włożę do napędu grę i okaże się że jej nie odczyta to wtedy dostane jakiegoś bana albo oflagowanie konsoli ? nie mam podłączonej konsoli do neta
     
  5. orzelorzel

    orzelorzel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    196
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zapytaj sprzedawce jaki FW. jak nie masz podłączenia do neta to TYLKO może Cię offlagować co prowadzi do bana jeżeli się podłączysz, no chyba że jednak jest LT+, ale prędzej czy później i tak Cię to czeka hehe
     
  6. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    z live nie korzystam narazie i raczej nie zamierzam. czekam na dalsze wypowiedzi bo już zasysam NFS i nie wiem czy pójdzie.pytałem sprzedawcy i powiedział że nie pamięta co to za przeróbka była.i czy można grać offline w NFS:HP ? czy trzeba uaktualniać dasha ? i jeszcze dostałem osobno na płycie klucz xbox czyli jaki mam napęd (tam chyba te ciete ścieżki są)data produkcji 2009-07-13
     
  7. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiemy jakiego masz iX..

    Ściągnij NFS:HP i się przekonamy czy pójdzie.
    Tak trzeba uaktualnić dasha, żeby zagrać w NFS:HP.

    Napisz jeszcze jaki release ściągasz, bo nie wszystkie da się odpalić na LT+.
     
  9. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nazwa releasu: Need.for.Speed.Hot.Pursuit.PAL.XBOX360-LoCAL
    Dane techniczne:
    Kod:
    Region gry: PAL
    takie cos .wyczytałem na aukcji pisało wgrany najnowszy IXtreme ale sprzedawca nie pamięta już jaki wgrywał mam dopiero 1,40/6,83 GB pobrane cos z megaupload ciągnie słabo
     
  10. eXtrim

    eXtrim Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    821
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A kiedy go wgrywał wiesz?
    Mniej więcej data jest potrzebna.

    Release jak najbardziej dobry (a nawet najlepszy w sieci).
     
  11. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  12. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. DJDIDO88

    DJDIDO88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2010
    Posty:
    1135
    Polubienia:
    77
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Jarosław
    to jest na 99% LT 1.2 lub starszy, 12 grudnia pojawił się dopiero LT+
     
  14. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czyli gry z AP 2.5 nie pójdą ? i czy jest jakiś sposób na AP 2.5
     
  15. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Tak, LT+

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
  16. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Możesz próbować sposobu na aktualizacje 3xdash (poszukaj na forum gdzies to jest opisane) ale ja na twoim miejsu flashowałbym do LT+.
     
  17. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    już ten numer z grami od kinecta zrobiłem mam nowy dash. teraz tylko czekać aż się pobierze. aktualizacje na LT+ zrobię po nowym roku.a czy jak już pobiore NFS to będę musiał to jakoś nagrywać specjalnie czy tylko przez abgx przeposzczę i wypale. gram tylko offline
     
  18. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  19. lukaszwolfjanusz

    lukaszwolfjanusz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przepuścisz przez nowego abgx i powinno działać
     
  20. szuliKSG

    szuliKSG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 23, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    juz wszystko działa zrobiłem metodą 3 dash i ladnie śmiga dzięki wszystkim za wskazanie mi "odpowiedniej ścieżki"
    wesołych świąt
     
Wczytywanie...

Poleć forum