1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez enderfild, Styczeń 15, 2011.

  1. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam pytanie moze troche to glupie ale jak rozpoznac czy konsola jest przerobiona ? bo juz sam nie wiem czy jest czy nie a nei moge gier na dysk nagrywac wiec cos podejrzewam

    no to sie nie dowiem :( ... moja nagrywarka nie nagrywa dl :((((
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Odpal "kopie zapasową" i sie przekonasz.
     
  4. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Najprostszy sposób to włożyć "kopie zapasową" i sprawdzić czy odczyta jako gre. Jeśli odczyta jako film to albo jest nagrana na złym Wave, albo konsola nie jest przerobiona.
     
  5. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    znacie jakas mala "kopie zapasowa" ktora da sie nagrac na zwykle dvd ? jak tak to bardzo prosze o link bo chce sie przekonac co do tej konsolki
     
  6. miki4400

    miki4400 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Lubin
    Nie nagrasz kopi zapasowej na dvd-r tylko na dvd-r dl nagrasz kopie zapasową bo kopie wazą około 6-7,3 gb wiec zajmuje całą płytę dvd-r dl
     
  7. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Albo mi się zdaje albo nie można nagrywać gier na x'a na dvd-r. Przynajmniej tyle gdzieś wyczytałem. Ja od zawsze nagrywam na DVD+R DL Verbatima.
     
  8. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Niestety tylko na DVD+R DL i nie ważne czy gra zajmie całą płytę czy 2/3
     
  9. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nie ma jakiegos innego sposobu sprawdzenia ? :) bo moja nagrywarka nie obsluguje nagrywania dvd dl
     
  10. pulpido

    pulpido Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Legnica
    Ten od kogo kupowałeś konsole nie powiedział czy ona jest przerobiona czy nie?
     
  11. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Albo dowiesz się od poprzedniego właściciela, albo wyrwiesz od kogoś kopie zapasową na chwile. Inaczej sie nie da.
    Chociaż się jednak da. Napęd z kloca pod pc musisz podłączyć i jungleflasherem spróbować wyciągnąć klucz, ale to nie zadziała jak masz ixtreme lt
     
  12. Hosee

    Hosee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    242
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak kupiłeś konsole w zwykłym sklepie typu media-markt to na pewno nie masz przerobionej
    jeśli na allegro to powinno na aukcji pisać
    a jeśli w sklepie typu "komputerowy za rogiem" to idź i się spytaj albo włóż po prostu kopie i się przekonaj
     
  13. enderfild

    enderfild Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 30, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra wole nie kombinowac dzisiaj dzwonie do poprzedniego wlasciciela :D
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    o wlaśnie.....postawa godna pochwały hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum