1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez madafaka71, Marzec 8, 2011.

  1. madafaka71

    madafaka71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema wszystkim mam taki problem...
    Chce sobie przerobic x-a 360 elite grubas i w tym juz jest problem opisze wszystko.
    w grudniu miałem x-a z jaka przeróbka chyba cos tam 1.4 i jak tylko wyszedł lt+, przerobiłem go sobie w 5 min wszystko poszło jak po maśle wg poradnika na forum, lecz teraz mam drugiego x-a nie przerobionego, gdy wszystko robie tak samo jak jest opisane na forum, podpinam naped pod pc i zawiecha kompa sie robi, podpiąłem stary naped na którym robiłem sobie kiedys przeróbke, tak samo zawiecha zrobiłem nawet formata pc i to samo na jednym i na drugim nie wiem co robic dacie rade pomóc ?
    a Xbox elite rok data produkcji 2008-09-23 naped philips liteon 74850c
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zaktualizowac sterowniki sata. I potrzebujesz probe skoro nieprzerobiony.

    Sent from my Milestone using Tapatalk
     
  4. madafaka71

    madafaka71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zaktualizowałem sterowniki sata i znow sie komp zacina
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    to zrób pod DOS-em w DosFlashu 1.8
    tam sie nie wiesza :p

    a przy chipsecie VIA6421A trzeba go usunąć z systemu
    tak aby był zółty wykrzyknik wtedy windows się nie wiesza
     
  6. madafaka71

    madafaka71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wszystko działa odkryłem jedna metode jak ktos bedzie mial podobny problem pisac na pw wszystko opisze
     
Wczytywanie...

Poleć forum