1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez PalHajs, Marzec 20, 2011.

  1. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam , posiadam x360 rocznik 06'
    nie ogarniam przeróbek wiem że mam napęd Samsunga
    [​IMG]

    pierwszy od lewej stąd.

    Jaki trzeba wgrac LT do tego ew jaka jest najnowsza wersja ?
    Niebawem mam zamiar sflashowac u kogos , tyle ze jakas tam wiedze musze miec :cool:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. devil12

    devil12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2007
    Posty:
    183
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Do Samiego najnowszy firmware to LT 1.0 - nic nowszego nie ma.
     
  4. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Są tematy przyklejone, w których jest wszystko od A do Z.
     
  5. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok , dzięki przejrze wszystko co jest w tym temacie.
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    A jaki masz dashboard,bo jak jakiś starszy to mógłbyś przerobić na jtag-a.
     
  7. PalHajs

    PalHajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dashbord , już mówie.
    z 19 stycznia , 2.0.12625.0 a ja głupi debil to aktualizowałem
     
  8. ukijarzyn

    ukijarzyn Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Luty 23, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Toruń
    witam, ja mam liteona z przeróbka 1.5 i wyciągniętym kluczem. Co potrzebuje do przeróbki na LT+? Już długo nie śledziłem żadnego forum tylko patchowałem na wave2 i tyle... Najchętniej chciałbym wrzucać gry na hd po kablu... Podpowie ktoś co robić?
     
  9. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    To "po ptokach".Szkoda.
     
  10. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Po kablu powiadasz.Tak dobrze to mają tylko jtag-owcy.Mają jeszcze lepiej,bo wystarczy tylko wypakować iso na dysk podłączony pod usb w kompie,nawet o pojemności 2 terabajty i potem podłączyć go pod usb w Xboxie.I nie trzeba żadnego kabla.Tu jest lektura dla Ciebie: Firmware napędów
     
  11. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Żeby wgrać LT potrzebujesz kabel Sata, dobry chipset i odrobinę cierpliwości i umiejętności :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum