1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Marcin_36, Kwiecień 3, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Marcin_36

    Marcin_36 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kielce/Serbinów
    Witam! Mam pytanie: czy jeśli przerobie konsole i gry zainstaluje na dysku to będe musiał wkładać płyty do napędu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    A jaki model masz . Odpowiem z doświadczenia stare modele miałem (białe) z lt+ po zainstalowaniu i tak krzyczał o płytę i cały czas czytał. Na obecnym elite nie mam przeróbki ale chyba by było to samo. Potrzebujesz jtaga żeby x dyski jechać albo ściągnąć je z xbl. Chyba :p

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  4. sorian123

    sorian123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 23, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak będziesz musiał wkładać płyty.
     
  5. kambo12

    kambo12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Po zainstalowaniu gry na dysku musisz mieć płytę w napędzie. Nie będzie oczywiście jej czytał podczas grania tylko na poczatku gdy włączysz grę.
     
  6. komar251

    komar251 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Częstochowa
    To spróbuj później wyjąć płytę :p

    Sent from my X10i using Tapatalk
     
  7. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Niestety musisz mieć płytę.Żeby grać z dysku bez płyty to tylko JTAG.
     
  8. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Widzialeś kiedyś żeby ktoś zjadł ciastko i miał ciastko ? :D Taka sama zasada ;p
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum