1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez pawelwlo, Maj 24, 2011.

  1. pawelwlo

    pawelwlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ostatnio przerobiłem konsole ok wszystko ładnie działa i wyskoczyła mi jakaś aktualizacja , pobrałem ją i teraz nie mogę odpalić żadnej gry Proszę o pomoc !

    Czy po tej aktualizacji da się przerobić xboxa chcę pograć a jak nie to może da się cofnąć ją !
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    trzeba przerobic jeszcze raz....masz klucz??
    poczekaj na nowe lt.....
     
  4. pawelwlo

    pawelwlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaki klucz a tak mniej więcej kiedy wyjdzie nowe lt ?
     
  5. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    Klucz napędu. Wyciągany do przeróbki. Gościu który Ci przerabiał powinien Ci go nagrać lub zapisać :)
    Wtedy sam znów wgrasz IT1.1+.
    Kiedy wyjdzie to jak wróżenie z fusów :)
    Trzeba czekać :)
     
  6. pawelwlo

    pawelwlo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jest już oto przeróbka a czy najnowszym abx360 nagranie płyty odtworzy grę ?
     
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    musisz przerobic konsole ponownie. Nowa aktualizacja wgrywa nowy firmware do napędu.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli masz klucz i sata w kompie to możesz znowu samemu wgrać lt+ i bedzie śmigało...jeśli nie masz klucza musisz czekaj na rozwój sytuacji na scenie....
     
Wczytywanie...

Poleć forum