1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka.

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez diarrhoea, Czerwiec 1, 2011.

  1. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Mam aktualnie w konsoli przeróbkę ixtreme 1.6 (wiem, wiem antyk :))
    Ale teraz, kiedy minął okres maturalny chciałem pograć w coś nowego.

    Czy jest jakaś możliwość bym zagrał np. w Dirt 3 bez pownonej przeróbki ?
    Słyszałem o jakiejś metodzie 4 dashy ale naprawdę nie wiem jak to wygląda z ixtreme 1.6
    Do tej pory zawsze patchowałem gry do wave 3, jednak jakiś czas temu ze względu na maturę przestałem grać i jest bardzo nie na czasie w zabezpieczeniach :)
    Pozdrawiam.

    Ps. Nie wiem, czy wybrałem dobry dział ale nie chciałem śmiecić forum głównego.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    sprobuj zmienić wave dirta i moze pójdzie.....ale wątpie
     
  4. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Normalnie nagraj, a wlaczaj przez activate.iso
     
  5. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Active iso raczej nie działa na te zabezieczenia ap ileś tam.
    Mam racje ?

    Ps. Mam dasha tego, którego wydano na długo przed kinectowym ;)
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  7. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów
    możesz śmiało nagrywać.
    1. Zmień wave na tego co obsługuje twoja przeróbka.
    2. Zaktualizuj dashoarda do !!2.0.12625.0!! <== TYLKO ANI NOWSZEGO!! nowszy usunie ci przeróbke.
     
  8. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Najważniejsze zostało powiedziane:
    Spróbuj z Activate iso
    Dash aktualizuj z dvd z grą
    nie martw się o flagę, bo dirt nie ma AP
     
Wczytywanie...

Poleć forum