1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jaros077, Lipiec 21, 2011.

  1. jaros077

    jaros077 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 31, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam dzisiaj odebralem konsole z komisu po przerobce i jest to najnowsza przerobka xboxa tylko nie wiem jak sie nazywa i jak na nia nagrywac nowe gry? prosil bym o pomoc.Z gory dzieki.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Richard

    Richard Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Używaj na przyszłość opcji szukaj :). Nie wiesz jak się przeróbka nazywa to sprawdź model konsoli, potem zweryfikuj to na http://c4evaspeaks.com/ jaka to przeróbka. Gry nagrywaj normalnie
     
  4. JTAG

    JTAG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 8, 2011
    Posty:
    180
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tuż za rogiem :)
    A nie prościej było spytać w komisie w którym przerabiałeś....
     
  5. Cris2k

    Cris2k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Białystok
    jaros077,Sciągnij grę (najlepiej z torrentów według mnie :) )potem sciągnij program Abgx 360 przeskanuj sciągnietą grę,i jeżeli wszystko masz na zielono to możesz wypalać np.ImgBurn'em(najlepszy program do nagrywania).Tylko pamiętaj że musisz mieć płyte Dual Layer DL(najlepiej Verbatim),i nagrywarkę która obsługuje DL.
    Jeżeli nie wiesz jak sprawdzic czy możesz nagrywać DL,to sciągnij program:Nero Info Tool.
    Pozdrawiam,Cris2k
     
  6. chudy0070

    chudy0070 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja teraz przerabiales to masz 2.0 lt +
     
  7. chudy0070

    chudy0070 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 12, 2010
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a sorry masz 1.9
     
Wczytywanie...

Poleć forum