1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ShakingCastle, Lipiec 27, 2011.

  1. ShakingCastle

    ShakingCastle Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Witam

    Nie jestem aktualnie w domu, i nie mogę zaktualizować konsoli i mam do was pytanie:

    Czy jak zaktualizowałem konsole która cofa przeróbkę, i zaktualizuje teraz na najnowszy dash, mogę dostać bana? Przecież m$ cofnęło mi do oryginalnego fw i nie powinienem dostać ...?

    Proszę o szybkie odpowiedzi, bo nie wiem, czy konsole będzie w koszu...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli masz teraz stock a nie jakieś LT to raczej nie . Przynajmniej tak piszą .
     
  4. ShakingCastle

    ShakingCastle Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie przerabiałem, bo gram na oryginalnych i tak i tak, i nie mam zamiaru się bawić we Flashe, a boje się, że ja wrócę do domu, to zobaczę jakiś błąd w aktualizacji czy coś ;d
     
  5. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no ja tak miałem ;p ale z tym też idzie poradzić
     
  6. ShakingCastle

    ShakingCastle Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    A zaktualizowałeś konsole normalnie, bez błędu?
     
  7. pawlenko

    pawlenko Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tzn wgrałem stock 0225 , konsola była odpięta od neta , więc wgrywałem offline , podczas wgrywania wywaliło właśnie błąd wywnioskowałem że to winą FW w napędzie więc wgrałem OFW 9504 i poszło .
     
  8. ShakingCastle

    ShakingCastle Użytkownik Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Sierpień 27, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak, tylko ja sie troche boje w bawienie sie w flashowanie xboxa, po prostu nie chce zeby mi błędu wywalilo, bo nie wiem, czy mam na 2 konsole przestawić się
     
Wczytywanie...

Poleć forum