1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerobka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kapsko12, Październik 2, 2011.

  1. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie, czy aby grac w najnowsze gierki (mam na mysli m.in. RAGE) potrzebny mi nowy flash, czy wystarcza program zmieniajace Wave na starsze, czy activate.iso bedzie dzialal? dodam ze mam iextreme 1.6
    jesli potrzeba nowego flasha, to czy warto czekac na LT2.0? i pytanko, czy jeslli mam dashboard i wogole softa od xbpoxa sprzed ponad 2 lat, to mozna go przerobic na najnowsze softy?i czy lt2 bedzie bezpieczny do grania przez neta
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. Rogerus

    Rogerus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 28, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Póki co żadna przeróbka nie uchroni Cię przed banem jeżeli grasz przez neta.
     
  5. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    okej, a czy activate.iso nie zadziala? albo program do starszych wave?
     
  6. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    chyba zapomniales o nowych grach i przymusu aktualizacja dasha ktory z kole ci kasuje przerobke
     
  7. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mozesz mi wyjasnic o co ci chodzi?> bo ostatnie 10 miechow xbox lezal zakurzony i nci nie nagrywalem, musze miec dashboarda najnowszego do najnowszych gier? to niemozliwe bo niektorzy graja bez neta, tak jak np. ja
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Aktualizacja jest na plycie

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  9. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    aha, ale jak te LT2.0 wgram, a potem dam plytke z gra(automatycznie update sie zrobi) to mi nie usunie juz tego nowego?
     
  10. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Nie, ale dash który też wyjdzie niedługo może usunąć. Zależy co MS wymyśli.
     
  12. Kapsko12

    Kapsko12 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 2, 2011
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za pomoc ludzie
     
Wczytywanie...

Poleć forum