1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Galba, Listopad 19, 2011.

  1. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam. Ostatnio trochę olewałem xboxa,ale chciałem go dzisiaj przerobić.. i tu moje pytanie. Czy opłaca mi sie przerobić teraz na te LT 2.0 czy jaki tam teraz jest? chce zeby wszystko działało AC, Gearsy itp. Czytałem coś o tych plikach dae.bin czy jakos, nie wiem o co tam chodzi:p Nie, nie gram online, nie podpinam konsoli do neta. Zwykły offline... Śmiało przerabiać (wyjdzie mnie to z 40/50zł sam nie mogę jakoś go rozkrecić :p) czy lepiej narazie nic nie robić...
    z góry dzieki
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Oczywiście że opłaca Ci się przerobić na LT+2.0 teraz jeśli chcesz grać na piratach, narazie nie zapowiada się że ma wyjść jakiś nowszy FW.
    z tymi "dae.bin" to konsola ściągnie Ci te pliki jeśli podłączysz ją do neta, po ich ściągnięciu nie zagrasz w gry (na przeróbce) które mają zabezpieczenia AP25/XGD3. Jeśli nie podłączałeś jej do neta od 16stego to nie masz o co się martwić.
     
  4. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Czyli do tego czasu gry typu AC , DB , gearsy działają tak bo one też mają jakąś tam aktualizacje z tego co się orientuje
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak mają te nowe zabezpieczenia, sam chcesz przerabiać czy oddać do serwisu ?
     
  6. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chciałem sam zrobić ale nie mogę ściągnąć obudowy, za grube śrubokręty mam chyba :p więc chyba dzisiaj oddam do kolesia,który już mi przerabiał pare razy. A co?
    PS: AC chodzi bez problemów ?:p
     
  7. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    udało mi się wreszcie ściągnąć obudowe, czekam tylko na odpowiednie śrubokręty żeby otworzyć go bardziej.. mozę uda mi się samemu
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak się pytałem czy sam będziesz przerabiał czy co. AC: Revelations chodzi bez problemów, sam gram już 6 sekwencja :D
    A już kiedyś przerabiałeś czy będzie to twój pierwszy raz ?
     
  9. Galba

    Galba Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    1 raz:p Mam nadzieje,ze pójdzie pomyślnie, narazie czekam na te śrubokręty

    EDIT:
    Niestety nie poszło, pc nie wykrywał mi napędu itp.. chyba dam normalnie do kogoś kto się na tym zna:D Może następnym razem
     
Wczytywanie...

Poleć forum