1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbka

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez milan6661, Grudzień 7, 2011.

  1. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam zamiar w ten weekend udać sie do gosci którzy przerabiają konsole i mam zamiar ja przerobic .
    Zazwyczaj zawsze uzywałem activate.iso aby grac ale ostatnio kupiłem batmana arkham city który skasował mi przeróbke,jesli przerobie konsole to będe mógł grac w takie gry jak skyrim ,fifa 12 czy bedzie z tym jakis problem
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a jaki masz napęd bo może sam dasz rade przerobić?
     
  5. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
  7. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Dummy from ixtreme i masz klucz.potem ofw ->dash->lt+ i po wszystkim.Wszystko znajdziesz na forum w dziale artykuły

    jakiego kita:O
     
  8. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    "kit" to urządzenie którym oczytasz klucz z liteona. chyba ze klucz posiadasz to nie trzeba :)
     
  10. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ale chodzi mi tez o to ze jak da do przerobienia konsole to czy własnie bede potem musiał jeszcze robic czy co????
     
  11. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    wkładasz płytę i grasz, zależny jeszcze jaki masz dash i czy wgrało Ci ten cichy update... ja wczoraj przerabiałeś swojego z liteonem i dashem 13604 i gry xdg3 nie działają tylko te z xdg2..
     
  12. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    dlatego nie płać i zrób to samemu;p chyba że boisz się o swoją konsole to oddaj komuś kto się na tym zna;p
    teraz koleś wgra Ci lt 2.0 ale nie dlugo wyjdzie lt 3.0 dzięki niej beda pacac nowe gry które beda wymagac nowego dasha;p
     
  13. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    no racja:D u mnie właśnie leży tez konsola kolesia który czeka na 3.0 ;)
     
  14. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam update z batmana arkham city i tyle a tego nowego dasha nie mam i jak przerobie to nawet konsoli pod neta podpinac nie bede
     
  15. MaYoRkUpRiCz

    MaYoRkUpRiCz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Jasło
    tak ale niektóre gry wymagają aktualizacji z płyty i bd musiał zaktualizować, a jak zaktualizujesz to odrazu ci skasuje przeróbkę :)
    P)
     
  16. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To co w takim razie zrobic jak sa takie gry i jak moglibyscie to jakie gry na razie wymagaja takich aktualizacji
     
  17. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kazda gra wymaga wlasniej aktualizacji ale tylko wtedy kiedy podpiety jestes do Live jezeli nie jestes to gra odpala normalnie i nie ma opcji na usuniecie przeróbki
     
  18. milan6661

    milan6661 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to mam jeszcze ostatnie pytanie co to jest ta cicha aktualizacja ???
     
  19. elektor

    elektor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    120
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Torun
    Cicha aktualizacja wgrywała się w konsole bez wiedzy użytkownika oczywiście po zalogowaniu sie przez internet i flagowała ją.
     
  20. mrcinkam

    mrcinkam Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 21, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a nastepstwem cichej aktualizacji jest to ze gry XDG3 i Ap 2.5 nie działają :) ale to także da sie w pewnym stopniu naprawic
     
Wczytywanie...

Poleć forum