1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeróbka

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jondro25, Luty 26, 2012.

  1. jondro25

    jondro25 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.postanowiłem przerobić xboxa na LT+2.0 oddałem go. i po 2dniach zadzwonił do mnie wacet z informacją że mam za stary napęd. Czy można mieć za stary napęd na przeróbkę.:grumpy:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Za stary? Nie. Pewnie nie umie przerobić i się wykręca. Zmień nazwę tematu, bo byk w oczy razi.

    ///Nie każdy. http://c4evaspeaks.com/
     
  4. redions

    redions Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 18, 2012
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Za stary naped ? Z tego co wiem każdy naped da sie przerobic .

    EDIT:bierz od tego kolesia konsolke i daj do kogos innego . Bo jak widać słabo sie zna .
     
  5. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Potwierdzam! Każdy napęd da się przerobić na LT2.0
    Tak jak napisał kolega wyżej, popraw temat bo szczypie w oczy "PRZERUBKA"
     
  6. michal9125

    michal9125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2011
    Posty:
    209
    Polubienia:
    162
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Edinburgh (uk) Chełm (PL)
    Tak poza tym czego lt 2.0 ? chyba ze masz samsunga to tak ale raczej lt 3.0 wgrywaj
     
  7. JaZz

    JaZz PlayStation 4 Ryżownik V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2010
    Posty:
    1963
    Polubienia:
    360
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Zwykły użytkownik/świeżak nie ma możliwości zmiany nazwy tematu... poprawione :)
     
  8. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak samsung to by musiał mieć lt 2.01 ihas i śmiga:) samsung ap 25 nie obsługuje jak sporf to troszke trzeba będzie zapłacić za napęd jaki tam był
     
  9. player_sct

    player_sct Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak sie przyczepie ale chyba 16D5S jest chyba na ten moment nieruszalny? A co do starszych napędów to fakt przyrabialne sa wszystkie.
     
  10. Tofu212

    Tofu212 Banned

    Dołączył:
    Luty 2, 2012
    Posty:
    1487
    Polubienia:
    97
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    na c4eva pisze :)ale pracują nad nim może za półroku coś będzie
     
  11. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    Eh no raczej takich fundamentalnych rzeczy nie trzeba pisać w nawiasie, strona c4eva nie jest tajna. BTW dla człowieka który pisał "wgraj lt3" no chyba że masz samsunga. na Hitachi też jest tylko lt2. przepraszam lt2.0b :) hehe
     
  12. czarnydk

    czarnydk Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy szukam kogoś kto mi pomorze lub przerobi konsole mam xbox slim model 1439 z 2011.05.25 jak go kupiłem to syn zrobił mu aktualizacje do najnowszej wersji da sie ją przerobic słyszałem że przerabiają bez flash-a napędu jakieś nowe rozwiązanie i nie dostaje się bana online przynajmniej narazie
     
  13. gruby33

    gruby33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    724
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Możesz jeszcze przerobić konsolę.
    No przeróbka konsoli polega tylko na flashu napędu więc nie wiem jak bez tego można przerobić konsolę....

    A słyszałeś chyba o RGH. Tam lutuje się chip w konsoli. I bana na Live na pewno nie dostaniesz bo z tym chipem nie można się łączyć do LIVE :p

    Ale masz już najnowszą aktualizację dasha więc o RGH zapomnij.

    Więc zostaje ci tylko FLASH napędu :) Jeśli nagrywasz dobrze gry to szanse na bana masz marne.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Rgh juz rozwiazany przy nowym dashu. Flash bez problemu także

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  15. jondro25

    jondro25 Banned

    Dołączył:
    Luty 17, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie jest to samsung.napęd był w konsoli do nowości xbox 2005r z srebrną tacką
     
Wczytywanie...

Poleć forum