1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przeróbki do xboxa

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Arkadius Maximus, Październik 4, 2014.

  1. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam pytanie. Chciałbym zakupić xboxa 360 i go przerobić. Interesuje mnie odtwarzanie kopii tylko jednej gry. Chodzi mianowicie o FIFĘ. Chciałbym taką przeróbkę, żeby nie stwarzała mi wielu problemów z odpaleniem wersji zapasowej gierki. Multi nie jest konieczne, ale miło, jakby było. Co doradzicie? Co do innych gierek to nie mam potrzeby. Tylko FIFA.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BialyGTi2

    BialyGTi2 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 10, 2013
    Posty:
    49
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Ustka/Słupsk
    czy bedziesz chciał grac Live ? jak tak to LT+3.0 jesli nie to RGH
     
  4. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Chciałbym pograć live, ale nie jest to też wymóg konieczny. Słyszałem wiele, że w LT 3.0 jest spory problem z nagraniem płyty.
     
  5. Dawidovy

    Dawidovy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 22, 2014
    Posty:
    156
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bierz LT 3.0, tyle żeby nagrać fife potrzebujesz nagrywarkę, która obsłuży burner maxa (fifa ma zabezpieczenie civ), a najlepiej w tej roli sprawuje się iHAS.
     
    1 osoba to lubi.
  6. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja bym ci polecił wasabi do konsoli ,ale tylko do jednej gry fify mim zdaniem się nie opłaca
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Najlepiej wasabi
     
  8. piccolo

    piccolo Banned

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2014
    Posty:
    255
    Polubienia:
    26
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Kup slima z lt 3.0 lub slima e i kopie ihas sobie zalatw fify najtaniej. Wasabi lub xkey to popłyniesz trochę z kasą.
     
    1 osoba to lubi.
  9. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No właśnie widziałem, że Wasabi jest drogie. W sumie to zależy mi tylko na FIFIE i to będę grał sporadycznie. Nie będę grał nałogowo, bo nie mam na to czasu. LT 3.0 jest chyba najlepsze dla mnie, ale problem z nagrywaniem płytek. Mam nagrywarkę w lapku i nie jest to iHAS.
     
  10. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeżeli mieszkasz w jakimś większym mieście to możesz poszukać serwisów co robią przeróbki tam na 100% wypala Ci gierkę jak zapłacisz co łaska
     
    1 osoba to lubi.
  11. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mieszkam w Trójmieście, więc nie ma problemu. W sumie już znalazłem serwis, gdzie wgrywałbym LT 3.0. Może i by mi wypalili płytkę jakbym pogadał.
     
  12. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    No raczej nie będzie problemu a jak będzie to innego znajdziesz
     
    1 osoba to lubi.
  13. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na zwykłej nagrywarce wbudowanej w lapka nie przegram, co nie?
     
  14. silver1217

    silver1217 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2012
    Posty:
    87
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie gra ma zabezpieczenia civ i na zwykłej nagrywarce nie nagrasz.
     
    1 osoba to lubi.
  15. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podpytam jeszcze w tym temacie. Czy mając przeróbkę RGH mogę zrobić coś, żeby w przyszłości pograć na xbox live? Wgranie LT w przypadku posiadania RGH wchodzi w grę?
     
  16. Pat80

    Pat80 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2012
    Posty:
    197
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Iława
    Jak przerobisz chipem, czyli RGH, to już o xbl możesz zapomnieć, w Twoim wypadku tylko LT i dobra kopia FIFY
     
    1 osoba to lubi.
  17. Arkadius Maximus

    Arkadius Maximus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2014
    Posty:
    65
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kopie FIFY to nie ma problemu. Mam oryginał, więc kopię mam skąd wziąć. Problem tylko z nagraniem tego, bo wiem, że jest to problematyczne.
     
  18. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Chodziło mu o kopię już wypalona
     
    1 osoba to lubi.
  19. fanhorizon

    fanhorizon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    98
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A jaki jest sens przerabiac konsole dla jednej gry?
    Nie lepiej szybciej i prosciej kupic oryginal?
     
  20. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Tam dla jednej gry każdy tak mówi ;)
     
  21. fanhorizon

    fanhorizon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 5, 2014
    Posty:
    98
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Pisze przeciez wyraznie tylko fifa wiec nie offtopuj.
     
Wczytywanie...

Poleć forum