1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przerwa/aktualizacja

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez poweriade, Czerwiec 4, 2011.

  1. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dosc dlugo bylem odciety od swiata. kiedy jednak internet powrocil postanowilem podlaczyc sie do live. wszystko ladnie ok, no ale... ta aktualizacja. co sie stalo ? zadna gra nie dziala ? czy trzeba na nowo x-a przerabiac albo cos a''la activate.iso ? moglby mi ktos to tak pokrotce wyjasnic z gory dziekuje :)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tak, trzeba ponownie przerobić konsole.
     
  4. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Najnowsza aktualizacja usuneła przeróbkę.
    Teraz ponownie trzeba zrobić flash napędu konsoli.
    Jeżeli masz klucz napędu ,możesz spróbować sam.

    Jeżeli nie trzeba ponownie zczytać klucz napędu i wgrać IXtrime.
     
  6. poweriade

    poweriade Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a orientujesz sie moze jaki moglby byc koszt czegos takiego ?
     
  7. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Taki sam jak przeróbka,około 50zł.
     
  8. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Osoby przerabiające konsole będą teraz mieli pracowity okres. Codziennie ktoś zakłada nowy temat, że sobie cofną przeróbkę :D Ja już doceniłem informację na forum i zanim coś zaktualizuję to wole przeczytać.
     
  9. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Cisiel - ja zawsze jak wychodzi nowy dash to czytam a później mówie kolega co się stanie jak zaktualizować.
     
  10. Dwid666

    Dwid666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam ten sam problem. Czy można odczytać ten key jungle flasherem lub innym programem? Nie chcę bawić się w probe'y.
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  12. Dwid666

    Dwid666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to klapa. A będzie można przynajmniej grać teraz spokojnie na live?
     
  13. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tak, niema problemu.
     
  14. kajoj53

    kajoj53 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Będzie mozna na Live grać, bo nie zobaczy, że przerobione skoro cofnięta przeróbka :D
     
  15. Dwid666

    Dwid666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam jeszcze jedno pytanie. Co do przeróbki, czy będzie się ją wykonywać tak samo? Czy trzeba coś inaczej zrobić po tej aktualizacji?
     
  16. marko_25

    marko_25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak
     

Poleć forum