1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przerwana aktualizacja - error zaraz po starcie konsoli

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pychu666, Wrzesień 16, 2011.

  1. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przy uruchamianiu ściągniętego NHL-a 12, Xbox (przerobiony) zapytał czy chcę zaktualizować. Zgodziłem się, jednak aktualizacja nie doszła do końca i teraz od razu przy włączeniu konsoli pojawia mi się taki napis: "Nie można odczytać aktualizacji z płyty. Aby kontynuować aktualizację ponownie włóż płytę.
    Kod statusu: 3151-335A-B800-0F00-C000-0034"

    Próbowałem postąpić wg instrukcji stąd i nagrać aktualizację czy to na pendrive, czy na płytę - nie pomogło.
    Co mogę z tym zrobić?

    (PS. Jeśli piszę w złym dziale, albo łamię inny punkt regulaminu, proszę napisać w komentarzu zanim wrzuci się ten temat do kosza, zamiast napisać "czytaj regulamin". Dziękuję.)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Temat juz jest, jesli naped byl wymieniany wsadz oryginal. Update zrob 13146 z pena.

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  4. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Jaki soft w konsoli? Pewnie konsoli SLIM?
     
  5. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    mialem ten sam problem ixtreme 1.5 podmieniony lite on na hitachi. wrzuc spowrotem orginalny naped i wtedy update i najlepiej to juz na tego lite ona nowego LT+
     
  6. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Konsolę kupiłem używaną i oddałem do serwisu, żeby przerobili, ale z tego co mi wiadomo, to tylko soft wgrywają. Napęd mam ciągle ten sam. Chyba że chodzi o soft napędu? Jak tak, to jak to zrobić?

    Nie wiem jaki soft, bo nigdy nie patrzyłem na te cyferki (konsolę mam od jakichś 2-3 tygodni więc jestem zielony). A teraz nie ma możliwości żeby wejść do menu. Wiem, że wcześniej miałem dasha 9199, potem chciałem zrobić update z Mortal Kombat - też przerwało, ale konsola dalej chodziła. Potem z NHL-a no i mam teraz problem. Konsola nie slim. Arcade.
     
  7. szmelc

    szmelc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    109
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    a z ktorego roku jest konsola jak byla uzywana to pewnie wczesnijeszy wlasciciel przerabial wymieniajac naped. bo jakies 3 lata temu nie mozna bylo przerobic lite ona wiec pewnie podmienili mu na inny naped i wgrali ixtreme. Nie masz mozliwosci zapytania poprzedniego wlasciciela jaki fw? mozesz zawsze jeszcze wypalic pare plyt z roznymi wave i sam sprawdzic ale taniej bedzie zapytac. I sprawdz jaki masz naped a jaki powinien byc w konsoli wszystko masz na forum. (sciagnij przedni panel) albo też rozpoznasz po dacie produkcji od 21.04.2008 zostały produkowane Liteony. a teraz sprawdz po tacce napedu jaki masz wstawiony. poszukaj zdjec na forum
     
  8. Pychu666

    Pychu666 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2011
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiem z którego jest dokładnie roku, bo facet w komisie strasznie się motał. Mówił jednak, że z 2010. Był tylko pośrednikiem, między kimś, kto mu sprzedał, a mną, węc nie wiem jaki fw. Ściągnąłem przedni panel, ale daje nic nie zrobię, bo widzę plombę najprawdopodobniej od gościa, który konsolę przerabiał. Na plombie jest napis 8L+1.1 - nie wiem, czy to coś pomaga. Plomby nie chcę zrywać, bo skończy się tak, że sewisować będę u tego samego gościa. Tacka zdecydowanie Lite-On, BenQ wg tego obrazka: http://s2.blomedia.pl/grrr.pl/images/2008/12/napedy.jpg
     
  9. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Sprawdź z tyłu konsoli...
     
Wczytywanie...

Poleć forum