1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przesiadka z lt2.0 na 3.0

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rafciu, Marzec 3, 2013.

  1. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Witam. Ostatnio zmieniłem lt z 2.0 na 3.0 ponieważ padł mi napęd i wgrałem nowszy ale połowa gier które mam maja zmienioną topologię.Czy te gry ruszą na 3.0 (podejrzewam że nie). Nie zamierzam ich pobierać od nowa bo za długo to potrwa wiec wpadłem na pomysł żeby włożyć plyte do kompa zrobić z niej iso a następnie przepuścić przez abgx aby zrobiła się na 3.0 ale nie wiem czy jest to możliwe. Jak ktoś robił podobny numer niech pomoże :biggrin:.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bywaniewasko

    bywaniewasko Banned

    Dołączył:
    Luty 18, 2013
    Posty:
    68
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jak masz nagrane ihasem xdg3 to zrobisz iso a jak zwykla nagrywarka to tylko z xdg2 zrobisz iso a xdg2 beda dzialac i na lt 2.0 i na 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  4. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Nagrane zwykła nagrywarka czyli wychodzi na to że te gry ze zmieniona topologia działają (dobrze zrozumiałem?) ale jak odpale je z włączonym livem może być nie ciekawie chyba.
     
  5. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    tak nieciekawie moze byc tylko xgd3 bedziesz musial palic od nowa jak sie wgra LT 3.0
     
    1 osoba to lubi.
  6. rafciu

    rafciu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 26, 2010
    Posty:
    100
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    Ostatnie pytanie co się stanie jak odpalę grę xgd3 zmienione na xgd2 (topologia zmieniona)? Oflaguje konsole nie uruchomi się czy jeszcze coś innego.
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    chodzi Ci oto jak wrzucisz na lt 3.0 gre pod 2.0 ??nie uruchomi sie
     
    1 osoba to lubi.
Wczytywanie...

Poleć forum