1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przeskoki obrazu

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez adam372, Październik 9, 2011.

  1. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Nich mi ktoś wyjaśni czy to RROD się zbliża czy to wina czegoś innego.

    Konsola z 08.2008 (FALCON) z JTAGiem i dyskiem (tylko) 320GB. Do wczoraj było wszystko OK aż tu dzisiaj włączam i obraz skacze nawet w menu (NXE i FSD tak samo) nie mówiąc nic o grach. Oczywiście wina braku synchronizacji pionowej obrazu (skacze pasami tak jak w kompie bez sterów do grafy:)). Podłączony przez HDMI czy też przez zwykły kabel nie ma różnicy. Powietrze ciepłe z wiatraków, temp. w FSD standartowe (ok. 60 stopni dla GPU i trochę mniejsza dla reszty).

    Dodam że:
    FSD 2.0 RC2.1
    DASH 13599
    DASHLAUNCH najnowszy
    gry odpalane z dysku po sata
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. djxbox_1990

    djxbox_1990 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2011
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziwny problem, chodzi ci o takie pływanie obrazu?
     
  4. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Tak. Dokładnie o takie pływanie jakby nie było synchro pionowego.
    Dzisiaj przez pół dnia działała dobrze i potem znów to samo.

    Dodam że temp. zmierzyłem dziś czujką zawnętrzną i nie były za wysokie ( w okolicach 60 stopni)

    EDIT:
    Nie wiem co z nią nie tak było, ale już jest OK.
    Temat do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum