1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przestała czytać piraty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez blazejos, Listopad 5, 2009.

  1. blazejos

    blazejos Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam przerobiona konsole problem z tym ze nie czyta mi piratow od jakiegos czasu nagrywam i juz z 5 plytek pod rzad mi nie czyta (pojawia się logo x360 ) a jak zanioslem do znajomego to u niego dzialaja co dziwne wszystkie piraty co wczesniej mi dzialaly dzialaja dalej . Pozyczylem orginalnego pes 10 i wgral mi nowe menu i normalnie chodzi a pirat ni h....:mad: macie moze pomysl o co chodzi z gory dzieki wielkie !!
    man
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chudyosw2

    chudyosw2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    OsW
    Będziesz musiał wymienić napęd ja miałem tak samo.

    Tylko że u mnie jeszcze działa bo zawsze jak tak sie dziaje wyjmowałem płyte , wziąłem xboxa i nim potrząsnąłem.
     
  4. xbox360wojtek

    xbox360wojtek Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    .
    może masz stara przeróbke i nowe gry ci nie dzialają
     
  5. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Regulacja i pozniej juz tylko wymiana ;)
     
  6. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    @3UP
    NapeND?

    @TOP
    Za stary IE masz...Zupdatuj softa-tylko nei pytaj jak-sam poszukaj,bo warn poleci-jest an froum temat o updacie
     
  7. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  8. livingfear

    livingfear Guest

    Dokładnie.Masz starszego ixtrema.Wgraj najnowszego 1.61 najlepiej .To przez to chyba tak sie dzieje.Mozesz ewentualnie patchowac gry 3rd wave patchem,wtedy powinny chodzić.
     
Wczytywanie...

Poleć forum