1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

przestała czytać płyty

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez JONEK, Listopad 22, 2009.

  1. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Siemanko chłopaki.mam mały problem ;grałem w modern warfare 2 i zrobiłem pauze.Po powrocie chce zacząć grać a tu wyskakuje -WYSUŃ PŁYTE I WYCZYŚĆ JĄ.Tak zrobiłem ,ale teraz za każdym razem jak wkładam obojętnie jaką płyte to non stop ten sam komunikat-wysuń tacke i klapa!!!!Prosze o pomoc bo niemam pojęcia co jest grane.:confused::confused::confused:Konsola jest nie przerabiana,a płytki orginalne.pliss pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    napisz jaki masz napęd. Jeśli liteona to z tego co wiem ostatnio sporo osób na takie coś narzeka, łącznie ze mną. Mi pomaga włożenie innych płyt, np filmy, dane. To co na pewno pomoże to wymiana napędu.
     
  4. lelek16

    lelek16 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Swarzędz
    Popróbuj wysuwać i wsuwać tackę przez parę minut, w końcu powinno zaskoczyć.
     
  5. OmnfG

    OmnfG Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    zainstaluj i uruchamiaj z dysku. mi pomoglo : o
     
  6. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A gdzie znajde jaki mam napęd
     
  7. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    musisz zdjąć przedni panel, najlepiej jest podwadzić go od góry jakimś nożem wtedy ałądnie schodzi i zobaczyć jakiego koloru masz kable w jednej ze szpar. NIe pamiętam już dokłanie jakiego koloru jaki napęd gdzieś było, jak znajdę to wrzucę.
     
  8. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mam dysku!!!ale kupie!!!
     
  9. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Lelek16 kurcze to nic nie daje!konsole mam od roku a to pierwszy taki problem!
     
  11. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Konsola kupiona we wrześniu 2008,a jaki napę to niemam pojęcia
     
  12. Kamil2264

    Kamil2264 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Znalezione w necie:

    Jak sprawdzić jaki napęd posiadamy w konsoli ??
    O:

    Imageshack - img5808bd1.jpg - Uploaded by cavarr

    Imageshack - p5ntdeluxebios5vr9.jpg - Uploaded by cavarr

    Zdejmujemy przedni panel i w otworze pod napisem 360 powinny być kabelki:

    1. Toshiba-Samsung TS-H943A fw. MS25, MS28: 2 kabelki - czerwony i czarny
    2. Hitachi-LG GDR-3120L rev. 46DH, 47DG, 47DJ, 59DJ ,78FK, 79FL, 79FK: Czarny plastik
    3. BENQ VAD6038 fw. 64930C, 62430CR: 2 kabelki - białe
    4. Philips & Lite-on DG-16D2S fw. 74850C: 2 kabelki - żółte - montowane od MFR Date: 2008-04-26


    Naet jak kupiś dysk to i tak nie zgrasz gier jeśli napęd ci nie działa. Spróbuj jeszcze włożyc inne płytki, np. z wfilmami muzyką i po kilka razy. Ja już maiłem tak 3 razy i takie coś pomoglo
     
  13. kernel

    kernel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj poczytać tematy o regulacji lasera jeśli wyskakuje Ci przeczyść płytkę a jesli masz "otwórz napęd" czyli jakby nie było płyty w napędzie poczytaj o open-tray fixie sam sie z tym borykam na "otwórz napęd" działa blokowanie lasera żeby nie dojeżdżał do końca a z regulacją lasera są cyrki;)
     
  14. JONEK

    JONEK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękichłopaki za odpowiedzi mi to wygląda na liteona data produkcji to sierpień 2008.a mam pytanie czy moge podłączyć usb 8 gb.bo podłączyłem a nadal widzi tylko mass storage 256 mb tych standardowych z karty.a jak chce przełączyć to i tak nie ma na co.
     
  15. kernel

    kernel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo nie będzie widzieć;) Savy,dema itp mogą być tylko na karcie albo dysku a jak coś nagrasz na pendriva to szukaj w zakładkach multimedia filmy itp pendrive nie może być używany jako pamięć konsoli niestety.;) mozesz jedynie na niego nagrać filmy,obrazy muzyke i potem odtworzyć to na konsoli
     
  16. krecebeke

    krecebeke Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli kupiona we wrześniu i nie przerabiana to masz gwarancje, wiec po co sie do tego dotykasz jak nie umiesz?
     
  17. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Po pierwsze Jonek nie nabijaj postów tylko edytuj 1 i tam pisz jak nikt nie odpisał. 2 Kamil gdybyś przeczytał że nie ma przeróbki to byś wiedzial też tak miałem przed przeróbka jeszcze i co. Wysuwałem i wysuwałem tacke albo wyłaczałem i włączałem konsolke aż załapało lub instalowałem na dysk. :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum