1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przestały działać gry..

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez _Alexander_, Styczeń 2, 2012.

  1. _Alexander_

    _Alexander_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam mały problem, mam przerobioną konsole i parę gier piratów. Ostatnio zakupiłem dwie oryginalne gry Forza 4 oraz Driver SF. jak zagrałem w te gry to już mi nie czyta przerobionych gier. Domyślam się, że soft w konsoli został zaktualizowany. Co zrobić by przerobione gry które działały zaczęły z powrotem działać.

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jesters

    Jesters Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2009
    Posty:
    277
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jakie piraty nie działają ? pewnie musisz przerobic na LT 3.0 o ile jeszcze nie masz
     
  4. adixde

    adixde Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie znam sie ale chyba jakos odzyskac stare dane albo wgrac starego softa
     
  5. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    prawdobnie ci przeróbke skasowało , jak masz fata napęd liteon/benq to wgrywasz lt 3.0 jak inny to lt 2.0 chyba ,że masz juz dash 14xxx to czekasz na lt 3.0
     
  6. _Alexander_

    _Alexander_ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Napęd mam liteon/benq, a Forza 4 okazuje się, że działa już z kinectem a tego wcześniej nie miałem więc pewnie się coś uaktualniło. Wgrywanie LT 3.0 to ja jestem za cienki w te klocki :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum