1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przestały mi działać gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Piotrek95, Czerwiec 1, 2011.

  1. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Ściągnąłem sobie Dirta 3, patchowałem tak samo jak zawsze, czyli Abgx360 i 3rd wave patcher i wypaliłem płytkę, poproszono mnie o aktualizację, zrobiłem to i przestały mi działać wszystkie gry. Można to odwrócić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kkey

    kkey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 24, 2010
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Jedyna możliwość to wgranie nowej przeróbki,a mianowicie LT+1.1
     
  4. freeman94

    freeman94 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Tarnów

    No dobra, ale nowy Dirt 3 nie miał aktualizacji blokującej przeróbki?
    Robiłeś aktualizacje przez Xbox Live czy z Płytki? Bo jak z płytki to powinno wszystko działąć.
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Z płytki, pobrałem System update przedwczoraj i nie działają mi gry. W FIFĘ nawet pograć nie mogę. :(
     
  7. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    To tak jakbys z live pobral. Nic nie zrobisz. Musisz od nowa wgrac przerobke.
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heheh doczytaj co on napisał heh że wgrał akutalizacje z plyty którą sciagnął z microsoftu

    musisz ponownie przerobić konsole
     
  9. Piotrek95

    Piotrek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dobrze, ale ja nie wiem jak mam później patchować i co powiedzieć, jestem niestety laik w tym temacie. :p
     
  10. diarrhoea

    diarrhoea Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Musisz jeszcze raz przerobić konsolę.
    Tyle.
     
  11. Grom

    Grom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2011
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecin
    Ja mialem to samo i to calkiem nie dawno ., chcialem przez system link pograc na 2 konsole z kumplem i po sciagnieciu z neta i wgraniu na peendrive nowego dasha, zabralo mi przerobke;p
     
  12. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mi też nie działa !!
    To ten nowy dash usuwa przeróbkę czy jak bo ja mam lt+ ??
    Muszę wgrać lt+1.1 i będzie wszystko działać ??
     
  13. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    usuwa....jak wgrasz znowu to pojdzie wszystko procz gier z ap
     
  14. rafal123_1985

    rafal123_1985 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2011
    Posty:
    81
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    chyba ze ma ktoś samsunga ms28 wtedy gry wszystkie chodzą dalej
     
  15. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja mam lite-on, czyli mam rozumieć że wszystkie gry będą chulać na lt+1.1 oprócz tych z ap (np CoD: Black Ops) ?
    A jest w planach jakiś nowy ixtreme który to naprawi czy na razie nic nie wiadomo ??

    A i jeśli nie mam tego klucza napędu czy czegoś tam to nie przerobie ?? ;/
     
  16. MrDynamite12

    MrDynamite12 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2010
    Posty:
    164
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nowy JF wyciąga klucz. Jest w planach więc może pożycz narazie oryginała od kumpla pograj trochę i poczekaj na nowe LT.

    Jak coś to polecam Opka, Spidera i oczywiście Siebie.
     
  17. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nic juz teraz nie kombinuj tylko czekaj na nowego ixtreme
     
  18. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A mam jeszcze jedno pytanie do was czy opłacało by mi się wgrywać te lt+ bo mam dużo gier bez ap
    czy lepiej już poczekać na to nową przeróbkę i w ogóle wiadomo coś ile może to potrwać zanim się ukaże?
    I foimy avi nie wyświetlają mi obrazu, jest sam dzwięk ! ;/
    I ostatnie czy mogę się podpiąć do live (bez żadnej gry w środku), czy grozi mi ban ??

    To już wszystko co chcę wiedzieć dzięki za odpowiedzi ! ;)
     
  19. fobis33

    fobis33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2011
    Posty:
    136
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    krakow
    trzeba na bierząco forum czytac : D tu sie wszytkiego dowiecie.. ja przez przypadek tu wszedlem i to uchronilo mnie przed nowym dashem . i strata 50zl :))
    ale co jak co.. autor tematu zakozaczyl xDDD
     
Wczytywanie...

Poleć forum