1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przestarzały telewizor.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wujekrat, Luty 26, 2010.

  1. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam do was pytanie. Czy Xbox będzie chodził znośnie na telewizorze 28'' starego typu?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Jak to "starego typu"? Chodzi ci o telewizor kineskopowy?
     
  4. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak, chodzi mi o kineskopowy.
     
  5. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Będzie chodzić, ale telewizor musi mieć wejście na Chinche (czy jak to się pisze...).
    Ma takie?
     
  6. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Będzie działał. Ale po musi mieć 60Hz, bo jak nie to więkrzość gier nie będzie ci działać.

    Obraz będzie niewyraźny (głównie napisy), no i kolory napewno trochę blade.
     
  7. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo ja wiem... Wyjąć go z tej nory, w której siedzi to roboty na jakieś 30 sekund:) Ale czy nie wystarczy do tego Eurozłącze?
     
  8. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Też może być. :)
     
  9. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Telewizor dzialal bedzie, ale to mija sie z celem. Laczyc nowy sprzet jakim jest x do takiego starucha :D
     
  10. QurChuck

    QurChuck Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    okolice Poznania
    ja gram na starym philipsie 21" z euro i obraz troche lepszy niż z ps2 ale cóż, grafa jest drugorzędna :p
     
  11. wujekrat

    wujekrat Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 26, 2010
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dzięki za pomoc towarzysze!
     
  12. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    Ja też gram na telewizorze 21" przez Chinche. Nawet stereo nie ma, tylko jeden głośnik, ale lepsze to, niż nic. Nie dorobiłem się jeszcze LCD. :)
    Przyda się "dziękuje" :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum