1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przesunięty obraz

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez razor7, Luty 9, 2012.

  1. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Mam monitor/telewizor LG M227WDP podłączony przez zwykły RGB do PC i HDMI do konsoli. Obraz na PC jest przesunięty 3mm do góry, a obraz na konsoli jest dobrze. Sterowniki najnowsze. W opcjach nie ma żadnego wyboru przesuwania obrazu. Ktoś wie jak to poprawić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Użyj guzików znajdujących się pod spodem, albo z boku monitora. Tam powinna być opcja przesuwania obrazu w górę, lub w dół.
     
  4. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Chodzi o to, że te przyciski nie działają:
    "Funkcja tymczasowo niedostępna"
     
  5. smrodek11

    smrodek11 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 11, 2011
    Posty:
    275
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie masz przycisku kalibracji na monitorze?
     
  6. razor7

    razor7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2010
    Posty:
    669
    Polubienia:
    38
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    No właśnie nie. Są po boku strzałki pion/poziom, ale one raczej nie kalibrują, one są jedynie do poruszania się po menu.
     
  7. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Wgrane sterowniki od karty graficznej ?
     
  8. S3bastian

    S3bastian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    1.Jaka karta graficzna ?
    2.Ile Hz odświeżania masz ustawione ?(np.60Hz, 75Hz itp)
    3.Jaką rozdzielczość masz ustawioną ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum