1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przesyłanie ftp przy wyłączonym internecie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fatall1ty, Styczeń 30, 2015.

  1. fatall1ty

    fatall1ty Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam obecnie przesyłam przez WiFi pliki ale w celach "bezpieczeństwa" odlaczam kabel od internetu, zastanawiam się czy jest to konieczne, w launch. Ini mam liveblock=true i livestrong=false. W opcjach rodzicielskich zablokowany dostęp do xbox live
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ginterinho

    Ginterinho Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2013
    Posty:
    136
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chgętnie bym pomógł ale treść posta jest nie do końca dla mnie jasna.
    Przesyłanie ftp przy wyłączonym internecie to tak jakbyś grał w gre bez gry.
     
  4. fatall1ty

    fatall1ty Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xbox jest podłączony do routera, a router z komputerem. Ale od routera odlaczylem kabel z internetem, chciałbym korzystać z internetu na komputerze w czasie wrzucanie przez ftp ale i konsola będzie miała dostęp do internetu, czy to nie spowoduje blokady?
     
  5. ZiK

    ZiK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2010
    Posty:
    608
    Polubienia:
    46
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    0-34
    mozesz spokojnie wrzucac przez ftp i udostepnic net boksowi. nic sie nie stanie

    od kiedy to potrzebny jest internet do korzystania z protokolu ftp?
     
    fatall1ty lubi to.
  6. fatall1ty

    fatall1ty Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chciałbym być w 100% pewny, co muszę jeszcze dokładnie sprawdzić i na co zwrócić uwagę? Konsolę mam od wczoraj i staram się to jakoś ogarnąć
     
  7. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Jeżeli masz wszystko poblokowane to Nic się nie stanie a przesyłać pliki można kablem cross tak więc nie wiem kto tam koledze wyżej powiedział że Internet trzeba mieć do tego . Konsolke i tak podłącz do neta żeby okładki i tu pobierać

    Wysłane z mojego HTC One max
     
    fatall1ty lubi to.
  8. fatall1ty

    fatall1ty Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2015
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Żeby nie robić spamu to mam jeszcze kilka pytań, posiadam wersję slim. I przy grach wiatraczek chodzi cicho chociaż jest ustawiony na auto, postanowiłem przestawić go na moment na 65% i chodził naprawdę głośno, nic nie powinno się stać?
    Kolejną sprawą jest wbudowany interfejs, kiedy już w nim jestem i chcę wrócić do FSD to konsola automatycznie się rebootuje, czy tak też powinno być? Boję się, że mogę przypadkiem wejść w tryb interfejsu oryginalnego i konsola automatycznie zostanie zablokowana
     
  9. nollo

    nollo Użytkownik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2012
    Posty:
    1200
    Polubienia:
    222
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zawiercie
    Wchodząc do nxe nic się nie stanie .. Nie kombinuj nic z wiatrakami jak sie nie znasz . To Nie jest reboot tylko tak jakby gra się od nowa ląduje (fsd jest traktowany jakby była Gra uruchomiona )

    Wysłane z mojego HTC One max
     
    fatall1ty lubi to.
Wczytywanie...

Poleć forum