1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przetrzyj płyte szmatka (błąd) POMOCY

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DKDIKEJ, Styczeń 18, 2011.

  1. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Niedawno sciągłem gre F1 2010 i tak jak sciagłem nagrałem na płyte.
    Po włożeniu do xboxa wyskakuje błąd ze mam przetrzec szmatka i uruchomic ponownie x'a.
    Czym mioze byc spowodowany ten bład, złym nagraniem na płyte czy co. na płytce jest tylko jedna ryska-rysa.
    Posiadam LT+1.1
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przepuściłeś grę przez ABGX? bez tego nie nagrywaj, bo twoja płyta jest juz raczej do wywalenia
     
  4. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Tak przepusciłem i tylko Veryfikacja była na żółtp
     
  5. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Jaka firma płyty, prędkość nagrywania, program?
     
  6. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    Firma Esperenza
    Progra IMGBURN
    2,4

    Jakby ktoś mógł niech napisze krótki poradnik jak nagrać gry na LT+1.1
     
  7. maker3

    maker3 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2010
    Posty:
    725
    Polubienia:
    72
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Przepuść nagraną płytę przez ABGX i podaj log.
     
  8. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Ja sciagam, wypakowuje, i nagrywam poprzez plik o koncowce .dvd i kazda gra mi chodzi bez zadnego przepuszczania przez ABGX.
     
  9. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
  10. CaZa

    CaZa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a może masz grę w systemie NTSC a konsolę w PAL? (tak też moze być, chociaż nie wiem jaki wtedy komunikat wyskakuje... wiec jeśli gadam jak potłuczony to wybaczcie)
     
  11. BratMichała

    BratMichała Banned

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  12. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    A sprawdzałeś programem abgx360 przed wypaleniem? Bo przy tym widać, że abgx360 naprawił SplitVid, który jest bardzo ważny dla wersji LT i LT+. Podaj, jak jest naprawdę, podając log bezpośrednio z płyty. Jeśli tam będzie podane, że SplitVid uszkodzony, to musisz wypalić z naprawionym SplitVidem (abgx360 już ci naprawił to w pliku ISO).
     
  13. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
  14. DKDIKEJ

    DKDIKEJ Banned

    Dołączył:
    Październik 23, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Andrzejów
    A czy w ustawienia IMGburna zaznaczyć DVD-RAM/BD-RE FastWrite

    Czy wgl. trzeba cos zmieniać w ustawieniach IMGBURNA
     
Wczytywanie...

Poleć forum