1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Przetrzyj płytke szmatką.POMOCY!!!!!!!

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Kosa77, Maj 16, 2010.

  1. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Siemka!!Mam taki problem.Kumpel poprosił mnie żebym mu ściągnął Asasina Creeda 2.Ściągnąłem idę do niego wkładamy i sprawdzamy czy działa (ja nie mogłem sprawdzić bo nie mam przerobionego X'a)No i działa.Potem chcemy zainstalować na dysk i wyskakuje komunikat ,żeby przetrzeć płytę szmatką.Kiedyś słyszałem, że to nic nie daje przetarcie ale przetarłem i nadal nie działa.Jakby co to sprawdzałem abgx360 i pokazywało takie coś :
    [​IMG]
    Jeśli zły dział to sory
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Na jaką płytę nagrałeś grę ?
    Pozatym wave może być zły... Miałem tak samo z Splinter Cellem od kumpla. Gra niby działała ale na dysk zainstalować się nie chciała...
    Kolega jaką ma wersje eXtreme?
     
  4. only

    only Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Twój kumpel pewnie ma ixtreme 1.60 lub niższy, przed nagraniem trzeba obraz zpatchować, lub nagrać activate iso. Poradniki masz na forum.
     
  5. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Ma LT i nagrałem na Verbatima.Ale tak to normalnie chodzi tylko , że nie można zainstalować
     
  6. Fennixs

    Fennixs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2009
    Posty:
    289
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    TM
    Ja miałem tak samo z Bioshockiem 2 pod koniec instalacji pisze mi żebym przetarł płytkę szmatką. I nie mogłem przejść 2 Ostatnich misji :(
     
  7. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Można zamknąć.Kumpel zadzwonił przed chwilą i mówi,że wszystko chodzi i Hula jak ta lala!!!!
     
  8. MaryGave

    MaryGave Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zawiercie
    Jak będzie dalej ten problem występował musi wgrać ixtreme LT 1.1 który eleminuje ten błąd
     
  9. Kosa77

    Kosa77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2010
    Posty:
    168
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Świdwin
    Dzwoni kumpel do mnie i mówi, że nie gra Asasinem tylko jakimś kolesiem.O co chodzi??Może musi przejść jakiś kawałek gry ,żeby być asasinem??Chyba zaczne zbierać kaske na orginała bo gra pełna zagadek ***
     
  10. castro

    castro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2009
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo na początku tej gry Ezio nie jest jeszcze asasynem ;) ,a wydarzenia których doświadcza prowadzą po pewnym czasie do tego ,że się nim staje .
     
  11. Keres

    Keres Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    216
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A nie wiesz czasem co zrobil ze mu to chodzi?Jak wiesz to prosze o napisanie :D
     
  12. Kondziu360

    Kondziu360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Podejrzewam że po prostu zaczął grać, nie zainstalował... Zdziwi się jak mu pod koniec błąd wyskoczy...
     
  13. Rulezq

    Rulezq Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, ostatnio nagrałem GRIDA na płytkę Esperanzy i wyskakuje przy jednym wyścigu komunikat żeby przetrzeć płytkę szmatką, mam Ixtreme LT v1.1
     
  14. mazaki1

    mazaki1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 11, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    bełchatów
    nagraj na VERBATIM
     
Wczytywanie...

Poleć forum